Actualitate

Fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, răpus de durere. Unde a fost surprins după ce tatăl său a murit

Publicat: 30 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel răpus de durere. Unde a fost surprins după ce tatăl său a murit
Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, a ajuns primul la spitalul în care a murit tatăl său

Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, a ajuns imediat la spital după ce a primit vestea dureroasă că tatăl său a murit. După cum se știe, marele artist a avut doi copii din relația cu Marilena, care îi este soție de mai bine de 50 de ani. Nici Bogdan, dar nici Cristian nu i-au urmat în carieră lui Alexandru Arșinel, cel mare fiind inginer constructor, iar cel mic se ocupă de o afacere în domeniul agricol.

Alexandru Arșinel a murit joi, la vârsta de 83 de ani, și lasă în urmă o soție (Marilena) și doi băieți, Bogdan Traian şi Cristian Arşinel. Marele artist a tras pentru ultima dată cortina după o lungă suferință. De altfel, Alexandru Arșinel și-a petrecut ultimele luni din viață  mai mult prin spitale și aziluri din cauza afecțiunilor de care suferea.

Fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, răpus de durere

La scurt timp după ce marele actor Alexandru Arșinel a plecat dintre noi, la vârsta de 83 de ani,primul care și-a făcut apariția la spital a fost Cristian, fiul cel mic al artistului. Vestea că actorul a murit a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, dar mai ales pentru familia acestuia, cea care a fost alături de Alexandru Arșinel până în ultimele clipe de viață.

Cristian Arșinel, unul dintre cei doi fii ai marelui actor, a fost surprins la spitalul unde tatăl său a decedat, după doar câteva minute de la aflarea veştii tragice. Din imaginile surprinse de jurnaliștii Spynews, se poate vedea că bărbatul e răspus de durere iar vestea a venit ca un șoc pentru el.

Cu toate că avea probleme de sănătate grave și în ultima perioadă a ajuns de mai multe ori la spital, familia lui Alexandru Arșinel a fost optimistă și a sperat până în ultima clipă că actorul își va reveni. Acum, fiii și soția trebuie să se pregătească acum să-l conducă pe ultimul drum pe Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a avut doi copii

Artistul a avut doi copii, pe nume Bogdan și Cristian. Primul născut este Bogdan, care a venit pe lume în 1970. Potrivit adevarul.ro, Bogdan este inginer constructor și de-a lungul anilor ar fi făcut avere de pe urma chiriilor. Nici Cristian, născut în 1973, nu fost atras de scenă și luminile reflectoarelor.

Fiul cel mic al actorului de comedie a urmat cursurile Facultății de Drept și apoi a decis că este timpul să se înscrie la Academia de Studii Economice din București (ASE). Culmea, el nu și-a dezvoltat o afacere care are legătură cu studiile sale.

Cristian Arșinel s-a orientat către agricultură în cele din urmă, iar la un moment dat, Alexandru Arșinel chiar a vândut în piață legumele cultivate de fiul său. Atât Bogdan, cât și Cristian au copii, astfel că Alexandru și Marilena Arșinel au trăit bucuria de a fi bunici. În ceea o privește pe Marilena, trebuie spus că actorul și-a cunoscut soția în anul 1966.

Adauga un comentariu