Cancan ultimă oră

Fiul Elodiei Ghinescu îi dă o lovitura dură tatălui său, Cristian Cioacă! Ce decizie radicală a luat, după 15 ani de la dispariția mamei lui

Publicat: 10 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul Elodiei Ghinescu îi dă o lovitura dură tatălui său Cristian Cioacă Ce decizie radicală a luat după 15 ani de la dispariția mamei lui
Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă au împreună un băiat, Patrick, născut în ianuarie 2005

Cazul Elodiei Ghinescu este, fără doar și poate, unul dintre cele mai mari mistere care s-au petrecut în România. Avocata a fost dată dispărută pe 29 august 2007, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Nici până în ziua de astăzi cazul nu a fost elucidat complet.

Cu toate acestea, există un țap ispășitor: Cristian Cioacă, soțul Elodiei, care ar fi ucis-o cu sânge rece chiar în apartamentul în care locuiau la vremea respectivă. Oamenii legii au descoperit urme de sânge șterse în locuința lor, însă bărbatul nu a recunoscut niciodată fapta. Nici acum, când ispășește o pedeapsă de 15 ani și 8 luni în spatele gratiilor.

Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă au împreună un băiat, Patrick, născut în ianuarie 2005.

Tânărul avea doar 2 ani atunci când mama lui a dispărut fără urmă. Acum, acesta are 17 ani și a luat o decizie radicală. El vrea să-și lase tot trecutul în urmă și nu mai vrea să fie asociat cu numele tatălui său, considerat unul dintre cei mai violenți criminali ai României.

Patrick Cioacă vrea să-și schimbele numele de familie. Tânărul a început deja demersurile 

Fiul Elodiei Ghinescu vrea să lase în urmă tot ce l-a legat de tatăl său, fostul polițist care ar fi ucis-o fără milă pe mama lui, iar mai apoi a scăpat de trupul ei neînsuflețit.

Cazul avocatei a fost unul dintre cele mai mediatizate în presa din România, iar ancheta a fost una extrem de amplă. Cu toate acestea nu se știe nici până acum ce s-a întâmplat exact cu cadavrul Elodiei, căci Cristian Cioacă nu a recunoscut nici în ultimul ceas că el a fost călău el. În ciuda acestui lucru, el nu a scăpat de închisoare, unde va mai petrece cîțiva ani buni.

Între timp, Patrick, fiul lui și al avocatei, a rămas în grija unei mătușe din partea lui Cristian Cioacă. El are acum 17 ani și vrea ca viitorul să nu-i fie afectat de trecutul sumbru. Astfel că tânărul vrea să-și schimbe numele de familie „Cioacă”, care îl va asocia pe veci cu tatăl său ș să-l preia pe cel al femeii care are acum grijă de el.

Aceeași sursă mai menționează că Patrick și tatăl său au o relație destul de bună, iar băiatul ar regreta că Cioacă se află în spatele gratiilor. În primii ani de anchetă, Cristian Cioacă i-a spus fiului său că mama lui a plecat, de fapt, de acasă.

Adauga un comentariu