Actualitate

Fiul lui Sile Cămătaru nu vrea să stea în puşcărie! A reuşit să fugă din România după ce i-a convins pe judecători să îl lase în libertate

Publicat: 17 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul lui Sile Cămătaru nu vrea să stea în puşcărie A reuşit să fugă din România după ce i-a convins pe judecători să îl lase în libertate
Albert Balin, fiul lui Sile Cămătaru a fugit din România după ce a fost condamnat la închisoare

Albert Balint, fiul faimosului Sile Cămătaru a fost condamnat, de judecătorii din cadrul Judecătoriei Slatina, la 3 ani de închisoare cu executare. Acesta este acuzat că a condus fără permis de conducere dar şi că a refuzat să i se recolteze probe biologice.

După ce i-a convins pe judecători că este băiat cuminte şi l-au lăsat în liberate, Albert Balint a fugit din ţară şi este, momentan de negăsit.

Albert Balint a fost condamnat la închisoare

Magistraţii de la Judecătoria Slatina l-au condamnat pe Albert Balin la închisoare cu executare. Fiul lui Sile Cămătaru a fost găsit vinovat pentru faptul că, în momentul în care conducea acesta nu deţinea un permis de conducere. Pe lângă această faptă, Balin a fost acuzat că a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Albert Balint este fiul lui Sile Cămătaru şi are 32 de ani. De câţiva ani încoace, acesta a fost implicat în numeroase scandaluri din care a scăpat mereu cu basma curată. De cele mai multe ori victimele sale nu au avut curaj să vorbească sau au povestit autorităţilor dar la scurt timp după acest lucru, aceleaşi victime renunţau la declaraţii.

Totuşi, de această dată, Albert Balint nu a mai scăpat de lege. Acesta a fost condamnat de judecători după ce a fost prins drogat şi fără permis de conducere la volanul unui autoturism

„La data de 27.12.2019, Albert Florian Balint a condus autoturismul marca BMW X5 cu numărul de înmatriculare (…) pe DN 65 – E574, în interiorul comunei Găneasa, jud. Olt, având suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, iar la solicitarea organelor de poliţie, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanaţelor psihoactive”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

În următoarea zi, Balint a primit mandat de arestare pentru următoarele 20 de zile. A contestat, însă, măsura, iar surpriza a venit de la doi judecători de la Tribunalul Olt: Diana Mihaela Cotoi (cea care va trebui să se pronunţe şi în dosarul Caracal) şi Romeo Iulian Petcan.

După ce a fost eliberat, Albert Balint a fugit din țară fiind ulterior prins

După eliberarea decisă de judecători, Albert Balint a fugit din România. Concret, fiul lui Sile Cămătaru a stat 2 săptămâni în spatele gratiilor, dar ulterior a depus o contestaţie, iar judecătorii i-au dat dreptate. Din aceste considerente, Cămătaru Jr. a fost eliberat iar la scurt timp a fugit din România:

„Instanţa a admis cererea şi a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 16.01.2020 şi a dispus punerea în libertate”, a declarat, atunci Gabriel Arabelea, purtătorul de cuvânt al Tribunalul Olt.

Motivarea judecătorilor Diana Mihaela Cotoi şi Romeo Iulian Petcan a fost următoarea:

„Nu există date din care să rezulte că acesta se sustrage de la bună desfăşurare a procesului penal, se constată inexistenţa unor motive relevante şi suficiente care să justifice, în continuare, privarea de libertate prin menţinerea măsurii arestării preventive, simpla menţinere a temeiurilor de fapt ale arestării iniţiale referitoare la suspiciunea comiterii faptei de care este acuzat, prin raportare la periculozitatea socială concretă a acestuia, nefiind aptă, să justifice, în sine, menţinerea arestării preventive a inculpatului Balint Albert Florian”. conform adevarul.ro.

Totuşi, în urmă cu 4 zile, Albert Balin a fost prins de oamenii legii şi adus în România. Acesta se afla în Germania.

Adauga un comentariu