Local

Flagrant ca la carte, într-un centru comercial din Iași! A vrut să-și satisfacă toate fanteziile cu ea și a șantajat-o cu imagini deocheate! (EXCLUSIV)

Publicat: 22 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Flagrant ca la carte într-un centru comercial din Iași A vrut să-și satisfacă toate fanteziile cu ea și a șantajat-o cu imagini deocheate EXCLUSIV
Un tânăr din Iași va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii, după ce a fost acuzat de șantaj

În urma unui flagrant organizat într-un centru comercial din Iași, un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ionuț Răzvan Ursache, pentru șantaj. Anchetatorii spun că ieșeanul de 32 de ani ar fi șantajat o tânără, cu imagini deocheate, ca să facă sex cu el

După un flagrant organizat într-un centru comercial din municipiul Iași, un bărbat va fi obligat să dea explicații. Așadar, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Ionuț Răzvan Ursache, sub acuzația de șantaj.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ionuț Răzvan Ursache, prins după un flagrant, într-un centru comercial din Iași

Anchetatorii ieșeni spun că Ionuț Răzvan Ursache, de 32 de ani, din comuna Ion Neculce, a intrat în vizorul lor în urmă cu mai bine de un an. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„În perioada 17 februarie–3 martie 2021, atât prin intermediul comunicaţiilor telefonice, cât și în mod direct, inculpatul I.R.U. a constrâns-o pe persoana vătămată T.I. să se întâlnească cu acesta pentru a întreține relații sexuale, prin amenințarea cu darea în vileag și distribuirea pe rețelele de socializare a unor imagini compromițătoare care intraseră în posesia inculpatului. Astfel, pe data de 3 martie 2021, persoana vătămată s-a întâlnit cu inculpatul în incinta unui complex comercial din municipiul Iași, unde acesta din urmă i-a cerut persoanei vătămate din nou să accepte să întrețină cu el relații sexuale pentru a nu difuza imaginile compromițătoare în spațiul public. Cu această ocazie, polițiștii, fiind sesizați anterior de persoana vătămată, au intervenit la fața locului și au constatat infracțiunea flagrantă”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

La audieri, ieșeanul a recunoscut comiterea faptei

Oamenii legii au arătat că Ionuț Răzvan Ursache a fost săltat și dus la audieri. Acolo, ieșeanul, în vârstă de 32 de ani, a recunoscut fapta.

„Fiind audiat, inculpatul a recunoscut comiterea infracţiunii reţinute în sarcina sa. Acesta a fost cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă de procuror. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a subliniat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, Dragoș Bordianu.

Din păcate, în ultimii ani, în județul Iași au fost semnalate tot mai multe astfel de situații. Așadar, zeci de ieșeni au fost cercetați, audiați, reținuți, trimiși în judecată sau chiar condamnați pentru șantaj. Acum, individul acuzat de șantaj va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii, după un flagrant organizat într-un centru comercial din Iași.

Adauga un comentariu