National

Flavia Groșan, mesaj pentru Beatrice Mahler: „Hai că mă cunoşti. Știi foarte bine, că nu folosesc Ivermectina, Dexametazona şi Azitromicina”

Publicat: 18 mart. 2021
Flavia Groșan, medicul pneumolog-bronholog din Oradea, care a vindecat de COVID-19 peste o mie de pacienți

Flavia Groșan, medicul pneumolog-bronholog din Oradea, care a vindecat peste o mie de pacienți de COVID-19, se confruntă, în aceste momente, cu un val imens de critici atât din partea unor alți medici, cât și din partea unor jurnaliști.

Aceasta a lansat un mesaj, pe o rețea de socializare, adresat managerului Institutului „Marius Nasta” din Capitală, Beatrice Mahler: „Hai că mă cunoşti. Știi foarte bine, că nu folosesc Ivermectina, Dexametazona şi Azitromicina”

”Prieteni, sunt puţin năucită. Cum e posibil ca o schemă terapeutică logică, ieftină, în jur de 100 ron, cu medicamente aflate în nomenclatorul ANM şi MS, care pot fi compensate, poate să determine asemenea furtună mediatică. Incredibil. Cred că mai mult enervează ca n o fac publică. Şi n am s o fac.

PS Beatrice Mahler, hai că mă cunoşti. Știi foarte bine, că nu folosesc Ivermectina, Dexametazona şi Azitromicina.”, a scris Flavia Groșan.

Prieteni, sunt putin naucita. Cum e posibil ca o schema terapeutica logica, ieftină, in jur de 100 ron, cu medicamente…

Publicată de Flavia Grosan pe Joi, 18 martie 2021

 

Flavia Groșan, medicul-minune în lupta cu noul coronavirus

Flavia Groșan este medicul pneumolog-bronholog din Oradea, care face minuni în lupta cu pandemia. Aceasta vindecat aproape o mie de pacienți de COVID-19, potrivit propriului protocol. Ea avertizează că spitalele fac mari greșeli în ceea ce privește vindecarea pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Medicul a reușit să vindece aproape o mie de pacienți, fără spitalizare, ci doar prin intermediul medicației. Ea tratează infecția cu coronavirus ca pe o pneumonie atipică, potrivit national.ro. Flavia Groșan dezvăluie că pacienții ei au fost vindecați cu ajutorul Claritromicinei, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide.

”Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei.

Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față.

Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, ne spune dr. Flavia Groșan.

Comentarii
  • Felicitari dna Dr se vede ca iubiti oamenii ca aveti compasiune pentru omul aflat in suferinta si care vine sa va ceara ajutorul. Asa este DIAGNOSTICUL SE FACE CLINIC testele doar confirma diagnosticul ce l ai facut clinic. Felicitari ca va iubiti meseria sunteti dedicata si va simtiti libera sa o profesati si sa va spuneti parerea. Hahalerele ce sar pe ea sa i inchida gura vor carne de tun sa le moara prin ATE iurile mortilor maamii voastre de animale si prosti sa inghita pastilele ce le au ei in teste. Ce faceti voi la ATI SE CHEAMA GENOCID SI TORTURA NEBUNI SUNT OAMENII SI APARTINATORII SA VA LASE SA LEGATI OAMENII DE PAT SI SA I TORTURATI. Voi sa fiti blonavi v ati lasa legati de pat si pe exact aceiasi schema de tratament pe care o aplicati oamneilor? Nebuni descreierati platiti ENORM din bani publici pe care nu i controleaza nimeni SA PUNA CAMERE VIDEO IN SPITALE IN CARE NU ACCEPTA VIZITATORI. Cine controleaza descreieratii astia? Sar pe o doctorita care si a pastrat calmul si sangele rece si trateaza oameni cu compasiune si daruire si din fericire si cu rezultate exceptionale. Sa fiti sanatoasa si sa va simtiti libera sa profesati si sa vorbiti. Felicitari!

  • Apartinatorii nu vad ce fac medicii cu bolnavul. Intra pe picioare si il da in sacul negru. Daca ar fi voie sa intre la bolnav ar vedea atrocitatile pe care le suporta un bolnav. Dupa ce ca esti vai de tine te si leaga nici sa te poti intoarce in pat sau sa te deplasezi. Un medic trebuie sa aiba decizia tratamentului nu sa aiba schema impusa. O schema de tratament impusa o poate prescrie si o femeie de serviciu. Doamne in ce lume traim.

  • Apartinatorii nu vad ce fac medicii cu bolnavul. Intra pe picioare si il da in sacul negru. Daca ar fi voie sa intre la bolnav ar vedea atrocitatile pe care le suporta un bolnav. Dupa ce ca esti vai de tine te si leaga nici sa te poti intoarce in pat sau sa te deplasezi. Un medic trebuie sa aiba decizia tratamentului nu sa aiba schema impusa. O schema de tratament impusa o poate prescrie si o femeie de serviciu. Doamne in ce lume traim.

Adauga un comentariu