Cultural

Flavius Nedelea, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Anamaria Prodan. Motivul pentru care faimosul om de afaceri nu dorește să se afișeze în lumea mondenă

Publicat: 24 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Flavius Nedelea dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Anamaria Prodan. Motivul pentru care faimosul om de afaceri nu dorește să se afișeze în lumea mondenă
Flavius Nedelea și Anamaria Prodan formează un cuplu, dar preferă să își țină povestea de iubire cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Flavius Nedelea a făcut recent dezvăluri surprinzătoare despre relația cu Anamaria Prodan. Bărbatul i-a cucerit inima impresarei și o răsfață pe iubita sa ori de câte ori are ocazia. Deși la început cei doi au evitat să se afișeze împreună în public, recent, Anamaria Prodan a recunoscut că formează un cuplu cu Flavius Nedelea și este mai fericită ca oricând. Dacă pe impresară o cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este noul partener al vedetei. Iată motivul pentru care faimosul om de afaceri nu dorește să se afișeze în lumea mondenă.

Flavius Nedelea, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Anamaria Prodan

Flaviu Nedelea și Anamaria Prodan formează un cuplu și radiază de fericire împreună. Cei doi se afișează în ipostaze tandre în spațiul public și își surprind fanii cu fotografii inedite. Noul iubit al impresarei este un prosper om de afaceri în vârstă de 42 de ani. Bărbatul nu este cunoscut în showbiz, ci în lumea afacerilor și deține o avere impresionantă.

Flavius Nedelea are două hoteluri în București și câteva restaurante. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, iubitul vedetei este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta evită să ofere prea multe detalii despre relația sa cu Anamaria Prodan.

,,Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân.”, a declarat afaceristul.

Anamaria Prodan a dezvăluit că noul ei iubit o face fericită și are planuri mărețe de viitor.

„Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, a precizat impresara.

Ce spune Anamaria Prodan despre bărbatul care i-a cucerit inima

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu se mai feresc de ochii curioșilor. Cei doi au recunoscut public faptul că formează un cuplu, dovadă fiind și gesturile tandre dintre ei sau fotografiile din vacanțele de lux. Anamaria Prodan are doar cuvinte de laudă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. (…)

Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare. Așa simt!”, a mai precizat vedeta.

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan formează un cuplu, dar preferă să își țină povestea de iubire cât mai departe de lumina reflectoarelor. Impresara este mai fericită ca oricând alături de partenerul ei și are planuri mărețe de viitor.

Adauga un comentariu