Cancan ultimă oră

Mesajul Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf, imediat după ce s-a afișat cu noul iubit

Publicat: 21 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf imediat după ce s-a afișat cu noul iubit
Mesajul Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf, imediat după ce s-a afișat cu noul iubit

Zilele trecute, Anamaria Prodan a postat primele fotografii cu noul ei partener Flavius Nedelea (42 de ani), la aproximativ două luni de când a anunțat că este într-o relație.

La scurt timp după ce s-a afișat pentru prima dată cu Flavius Nedelea, la petrecerea aniversară a Lenei Enache, soția fotbalistului Gabriel Enache și fina impresarei, Anamaria Prodan a acordat un interviu în care i-a transmis un mesaj și lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf

După ce s-a afișat cu noul ei iubit, Anamaria Prodan a vorbit despre primul ei soț, Tibi Dumitrescu, dar și despre Laurențiu Reghecampf. Impresara a lăsat de înțeles că a trecut peste tot ce s-a întâmplat după ce a divorțat de antrenor.

„Am să mulțumesc și primului meu soț (n.r.- Tiberiu Dumitrescu) și celui de-al doilea soț (n.r.- Laurențiu Reghecampf), am să le mulțumesc pentru faptul că mi-au oferit cele mai de preț daruri: copiii mei.

Și repet, îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni, să ne spunem: Hello! Ce faci? Cum îți merge?. Dumnezeu e mare și le aranjează cum știe El mai bine”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri”

De asemenea, Anamaria Prodan a vorbit și despre noul său partener, despre care susține că este un om minunat. Nedelea ar avea afaceri imobiliare în Constanța și deține un hotel și un restaurant în Capitală și este din Tulcea.

„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui.

Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată”, a mai punctat Anamaria Prodan, potrivit Wowbiz.

Adauga un comentariu