Prima pagină » Actualitate » Florian Coldea, implicarea în culisele Roșia Montană. Se presupune că a luat un milion de euro de la Gabriel Resources

Florian Coldea, implicarea în culisele Roșia Montană. Se presupune că a luat un milion de euro de la Gabriel Resources

10 mart. 2024, 22:29, 6 ,
BZI.ro, în Actualitate

Politicienii români așa cum îi știm foarte bine, trădători și nenorociți continuă să se acuze reciproc. România a câștigat în dosarul Roșia Montană în care Gabriel Resources cerea o despăgubire de aproximativ 6,7 miliarde de dolari în care generalul SRI, Florian Coldea se obliga să recupereze suma de la statul român.

Opoziția clară, AUR dă vina pe PNL, PSD și USR pentru toate nenorocirile din ultimii ani. Se încearcă o manipulare pentru a câștiga capital electoral prin referendumul pe care vor să-l facă pentru a scoate singuri aurul de la Roșia Montană.

Jurnalistul liviu Alexa susține că acuzele politicienilor privind deciziile eronate care au generat dosarul „Roșia Montană”, respectiv referendumul pe care îl vrea premierul Marcel Ciolacu, cu privire la exploatarea aurului din această zonă, sunt doar „pastile electorale”, ceea ce confirmăm și noi spusele jurnalistului.

În realitate, susține, jurnalistul Liviu Alexa, nu ar exista nicio miză pentru protejarea intereselor României în cazul Roșia Montană, întrucât „trădarea a venit de la nivel înalt”, chiar din partea fostului adjunct al SRI, generalul Florian Coldea. Potrivit sursei citate, Florian Coldea a avut contract de consultanță de un milion de euro cu BSG Group firma controlată de miliardarul Benny Steinmetz și acționar semnificativ la Roșia Montană.

Mai precis, fostul adjunct al SRI ar fi oferit „asistență informațională” în favoarea BSG și împotriva intereselor României, precizează Liviu Alexa, care postează și unele ”trasee” ale banilor în acest sens. VEZI GALERIA FOTO

Totuși Serviciile Secrete din această țară trebuie să fie atente cu un general cum este Florian Coldea, că acesta a plecat cu un bagaj informatic serios privind politicieni, oameni din instituțiile statului, oameni care conduc o parte din structurile din țară, lucrând pe ideea „un dosar pentru fiecare”.

cei care au rămas de pe timpul lui Florian Coldea, sigur sunt și sub influența acestuia. În alte ediții, vă vom explica procedeul prin care îi ține pe toți sub control.

Nimeni nu poate face nimic, pentru că în baza de date lucrează foarte bine.

Comentarii
  • Mai oameni buni, voi sunteti cu totii normali??? Depinde o tara intreaga de bosorogul acesta??? Chiar in halul acesta ?? Fiti seriosi! La munca puturosilor..

  • Nu stiu de ce actuala Secu se cheama SRI. Ar trebui sa se cheme : SI – Serviciul de Informatii. Pentru ca SRI e orice, numai Roman nu.

  • În orice țară, în orice trib, în orice societate cu apă la robinet, acest monstru-Coldea- era ascuns și condamnat la atârnarea de creangă pentru crimă de înaltă trădare. Și, pe lângă el, toată hoarda asta de netrebnici; Șuteu, Cioloș și alți bandiți!

  • Functioneaza ca in Romania si nimeni nu- l trage la raspundere . Ne vind tara toti cum le trece prin cap numai ca sa – si umfle ei averi uriase. Daca sunteti romani si va pasa de tara noastra,Nu votati Psd! Nu votati Pnl . Toate cuiburile de mafioti pot fi distruse si vor infunda puscariile numai daca vor disparea pnl- psd. Nu votati Psd! Nu votati Pnl!

  • Si nici USR nu votam, n-ai grija.

  • NUMAI UN PARTID NATIONALIST SUVERAN POATE SALVA ROMANIA ,EXTERMINATI TOTI TRADATORI ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024