Sport

Florin Andone, operat după accidentarea teribilă suferită. Sezonul la Galatasaray s-a încheiat pentru atacant

Publicat: 11 iul. 2020
După ce s-a operat, Florin Andone va pleca de la Galatasaray la Brighton.
Florin Andone s-a operat după accidentarea suferită, iar sezonul la Galatasaray s-a încheiat.

Florin Andone a fost operat cu succes la genunchiul drept, la Spitalul Liv din Istanbul, a anunțat clubul Galatasaray, citat de agenția Anadolu

Florin Andone a fost operat cu succes la genunchiul drept, la Spitalul Liv din Istanbul, a anunțat clubul Galatasaray, citat de agenția Anadolu.
Andone, 27 de ani, s-a accidentat pe 14 iunie, în meciul cu Rizespor, când portarul echipei gazdă, Tarik Cetin, a plonjat pentru a prinde mingea și a căzut peste genunchiul fotbalistului român.
Florin Andone a suferit rupturi ale ligamentelor de la genunchiul drept, clubul precizând după meciul respectiv că au fost rupte atât ligamentul colateral medial (tibial), cât și ligamentul încrucișat anterior.

Florin Andone revine la Brighton, după împrumutul la Galatasaray

Pe 16 iunie, Andone a anunțat că sezonul este încheiat pentru el și le mulțumea fanilor lui Galatasaray, echipă la care a fost împrumutat de Brighton.
Andone, care a marcat 2 goluri în 12 meciuri pentru Galatasaray în toate competițiile, se află sub contract cu clubul englez până în 2023. În noiembrie, Andone a suferit o altă accidentare la ligamentul colateral medial, care l-a ținut departe de gazon până în luna ianuarie.

În locul lui Florin Andone la Galatasaray ar putea fi transferat Mario Mandzukic

Mario Mandzukic a devenit liber de contract după ce s-a despărțit de Al Dunhail și este în atenția cluburilor din Turcia. Atacantul croat, fost câștigător de Liga Campionilor, l-ar putea înlocui pe Florin Andone la Galatasaray. Românul se va întoarce la Brighton, clubul de care aparține, după finalul acestui sezon, iar turcii se gândesc deja la un înlocuitor. Acesta ar putea fi chiar Mandzukic, care mai este dorit și de rivala Fenerbahce, scrie Transfermarketwerb.
N-ar fi singurele oferte pentru Mandzukic. Acesta s-ar putea întoarce în Italia, unde este dorit, potrivit sursei citate, de AS Roma și Fiorentina. La toscani, Mandzukic ar putea fi coleg cu francezul Frank Ribery.
Madzukic a plecat de la Juventus la începutul acestui an, gratis, în Qatar, dar nu a rezistat foarte mult. Croatul a anunțat recent despărțirea de echipa sa, pentru care a marcat un singur gol în șapte meciuri.

Florin Andone, mesaj de „adio” pentru fanii lui Galatasaray

Florin Andone (27 de ani) a suferit o accidentare gravă în meciul cu Rizespor, disputat în weekend, iar atacantul și-a luat rămas bun de la fanii lui Galatasaray printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Nici nu știu cum sau de unde să încep, dar vreau să vă transmit ceea ce simt. Le mulțumesc tuturor celor cărora le-a păsat de mine sau chiar mi-au trimis mesaje de susținere și încurajare. Sezonul este încheiat pentru mine, unul foarte dificil, din cauza celor două accidentări suferite.
Sunt foarte dezamăgit că nu am reușit să îmi îndeplinesc obiectivele avute în momentul sosirii la acest club uriaș. Simt că am dezamăgit mulți oameni, însă aceste accidentări nu mi-au dat voie să arăt ce pot. Îmi pare rău pentru cum a decurs totul.

Deși în aventura mea la Galatasaray nu am contribuit cu multe lucruri pozitive, m-am simțit privilegiat să îmbrac tricoul acesta important și să reprezint acest club imens. Le mulțumesc încă o dată fanilor lui Galatasaray pentru susținerea necondiționată și pentru faptul că au arătat din nou că au una dintre cele mai bune echipe din lume”, a scris Andone, pe Instagram.

Adauga un comentariu