Sport

Înlocuitor „de lux” pentru Florin Andone la Galatasaray! Turcii vor să aducă un fost câștigător de Liga Campionilor

Publicat: 08 iul. 2020
Turcii de la Galatasaray Istanbul au găsit un înlocuitor de lux pentru atacantul român Florin Andone, în persoana lui Marioa Mandzukic.
Fotbalistul român Florin Andone ar putea fi înlocuit de Marioa Mandzukic la Galatasaray Istanbul

Echipa de fotbal Galatasaray Istanbul a găsit un înlocuitor de lux pentru atacantul român Florin Andone. Mario Mandzukic a devenit liber de contract după ce s-a despărțit de Al Dunhail și este în atenția cluburilor din Turcia.

Echipa de fotbal Galatasaray Istanbul a găsit un înlocuitor de lux pentru atacantul român Florin Andone. Mario Mandzukic a devenit liber de contract după ce s-a despărțit de Al Dunhail, și este în atenția cluburilor din Turcia.

Atacantul croat, fost câștigător de Liga Campionilor, l-ar putea înlocui pe Florin Andone la Galatasaray Istanbul. Românul se va întoarce la Brighton, clubul de care aparține, după finalul acestui sezon, iar turcii se gândesc deja la un înlocuitor. Acesta ar putea fi chiar Mandzukic, care mai este dorit și de rivala Fenerbahce, scrie Transfermarketwerb.

N-ar fi singurele oferte pentru Mandzukic. Acesta s-ar putea întoarce în Italia, unde este dorit, potrivit sursei citate, de AS Roma și Fiorentina. La toscani, Mandzukic ar putea fi coleg cu francezul Frank Ribery.
Madzukic a plecat de la Juventus la începutul acestui an, gratis, în Qatar, dar nu a rezistat foarte mult. Croatul a anunțat recent despărțirea de echipa sa, pentru care a marcat un singur gol în șapte meciuri.

Florin Andone, mesaj de „adio” pentru fanii lui Galatasaray

Florin Andone (27 de ani) a suferit o accidentare gravă în meciul cu Rizespor, disputat în weekend, iar atacantul și-a luat rămas bun de la fanii lui Galatasaray printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Nici nu știu cum sau de unde să încep, dar vreau să vă transmit ceea ce simt. Le mulțumesc tuturor celor care le-a păsat de mine sau chiar mi-au trimis mesaje de susținere și încurajare. Sezonul este încheiat pentru mine, unul foarte dificil, din cauza celor două accidentări suferite.
Sunt foarte dezamăgit că nu am reușit să îmi îndeplinesc obiectivele avute în momentul sosirii la acest club uriaș. Simt că am dezamăgit mulți oameni, însă aceste accidentări nu mi-au dat voie să arăt ce pot. Îmi pare rău pentru cum a decurs totul.

Deși în aventura mea la Galatasaray nu am contribuit cu multe lucruri pozitive, m-am simțit privilegiat să îmbrac tricoul acesta important și să reprezint acest club imens. Le mulțumesc încă o dată fanilor lui Galatasaray pentru susținerea necondiționată și pentru faptul că au arătat din nou că au una dintre cele mai bune echipe din lume”, a scris Andone, pe Instagram.

Rămâne Florin Andone la Brighton? Anunțul făcut de antrenorul clubului: „Nu a existat nicio discuție”

Florin Andone a suferit o nouă accidentare la genunchiul drept, în meciul lui Galatasaray cu Rizespor, iar șansele să joace în acest an sunt minime.
Internaționalul român va reveni, la sfârșitul sezonului din Turcia, la Brighton, club care l-a împrumutat la Galatasaray, dar în Anglia situația sa este incertă. Graham Potter, managerul lui Brighton, recunoaște că nu a existat nicio discuție care să vizeze viitorul lui Florin Andone, dar atacantul poate reintra în planurile sale după perioada de recuperare.

„Nu a existat nicio discuție. A suferit o accidentare gravă și va avea nevoie de o perioadă de timp pentru a reveni. Asta trebuie să fie prioritatea sa în momentul de față, așa că îl vom ajuta cu recuperarea. Ne vom asigura că are la dispoziție orice este necesar pentru a-i grăbi procesul de recuperare.
Cu siguranță că viitorul său poate fi legat de Brighton, este jucătorul nostru în continuare și se poate întâmpla orice. Însă, repet, acum prioritatea este să revină după accidentare, apoi se poate întâmpla orice”, a declarat Graham Potter, managerul lui Brighton, conform Sussexlive.

Înainte să fie cedat sub formă de împrumut la Galatasaray, Florin Andone a evoluat pentru Brighton în 30 de meciuri, reușit să marcheze de șase ori.

2 goluri în 12 meciuri a reușit Florin Andone pentru Galatasaray

Adauga un comentariu