Local

Florin Boca, consilier local PSD, parchează pe locurile pentru persoanele cu dizabilități! Tupeul este maxim – Galerie Foto

Publicat: 11 aug. 2020
ALT=« Florin Boca, consilier local PSD, parchează pe locurile pentru persoanele cu dizabilități, ajungând la un nivel maxim de aroganță»
Florin Boca, consilier local PSD, parchează pe locurile pentru persoanele cu dizabilități

Florin Boca, consilier local PSD, parchează pe locurile pentru persoanele cu dizabilități. S-a scuzat spunând că locul destinat mașinilor electrice era ocupat

Florin Boca, consilier local PSD, parchează pe locurile pentru persoanele cu dizabilități. În cursul acestei zile, consilierul a sfidat normele privind ocuparea locurilor de parcare. Aflat la volanului unui autoturism marca Tesla (autoturism electric), alesul local a ocupat un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități. În mod normal, polițiștii locali ar fi trebuit să-l amendeze, dar trec cu vederea când vine vorba de un consilier local. Incidentul s-a petrecut chiar în parcarea din dreptul librăriei Casa Cărții. Contactat telefonic, Florin Boca a precizat că a fost forțat să parcheze pe locul destinat persoanelor cu nevoi speciale. „Când am parcat acolo, locul pentru autoturismele electrice era ocupat. Am tras cât mai aproape ca să nu încurc”, a declarat consilierul local.

Florin Boca a comis-o în 2018, când conducea o mașină ce nu putea fi parcată

O Hotărâre de Consiliu Local (HCL) emisă în 2010 a dat peste cap planurile proprietarilor de autoturisme cu o lungime mai mare de 5,2 metri. Hotărârea 153/2010 privind interzicerea staționării pe domeniul autovehiculelor pe domeniul public viza, în special, tirurile parcate la întâmplare pe domeniul public. Însă, pe străzi au apărut și autoturisme care depășesc lungimea de 5,2 metri. În această situație se află și consilierul local PSD, Florin Boca. Acesta conduce de mai bine de un 3 ani o camionetă Dodge Ram, fabricată în 2017. Conform caracteristicilor tehnice, camioneta are o lungime de aproape 6 metri. Teoretic, Boca nu poate staționa pe domeniul public, fiind nevoit să parcheze mașina doar în garajul de acasă. Culmea, camioneta lui Boca era vizibilă la ședințele de Consiliul Local când o parchează în curtea Palatului Roznovanu. Nu este greu de observat, pentru că ocupă două locuri de parcare. Contactat telefonic, Adrian Boca a precizat atunci că nu știa despre această hotărâre aprobată în Consiliul Local. Pentru fiecare staționare pe domeniul public riscă o amendă maximă de 2.500 de lei.

Florin Boca, consilier local PSD, este implicat în afaceri din domeniul imobiliarelor

Florin Boca are destulă influență aspra Comsiei de Urbanism, unde a avut chiar și calitatea de membru. La începutul acestui an, consilierii locali au dezbătut mai multe proiecte din domeniul imobiliar. Unul dintre proiecte aparținea consilierului local PSD, Adrian Florin Boca, coleg de partid cu unii din membrii Comisiei. Boca, prin societatea Radan Construct SRL, și-a propus să construiască șase imobile cu funcțiuni mixte (locuințe colective, hotel) cu regimul de înălțime S+P+M+10E, pe o suprafață de teren de 10.412 metri pătrați, pe strada Aurel Vlaicu nr.78. Membrii Comisiei au votat cu brațele deschise. Boca s-a mișcat repede. Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a fost supus consultării publice și, imediat după expirarea perioadei, a intrat în Comisie. Nu toți beneficiarii de proiecte se pot bucura de aceeași abordare. Consilierul PSD mai are un asociat în proiectul menționat. Este vorba despree Cătălin Cristian, fost consilier local PD-L, cel care controlează societatea Ecoedil management SRL.

Comentarii
  • O masina de maxim 1500 de euro adusa din Germania cu 400 000 km in bord… mare chestie. De parcat ce sa zic… comentati voi.

  • A intrat sarac in primarie si iese mare investitor si om fericit pana la adanci batranete. Restul ciumpalacilor o sa voteze din nou PSD, aceeasi mizerie ca PNL! Combinatiile merg mai departe, noi prinitem lapte si miere, FRAIERII voteaza si sunt multi, o sa vedeti!

  • cetatean anonim din iasi…adu si mie o tesla din aia cu 400.000 km la 1500 euro..tu esti tiparul persoanelor care…orice masina e 500-2000 euro maxim in germania..2003-2012-2020..tot 2000 euro face…sigur esti de pe la Ruginoasa.

Adauga un comentariu