Eveniment-Social

Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, a anunțat candidații la Primăria Iași și Consiliul Județean Iași – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 iul. 2020
Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, a anunțat candidații la Primăria Iași și Consiliul Județean Iași
Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, a anunțat candidații la Primăria Iași și Consiliul Județean Iași, dar rezultatele din sondaje nu sunt cele mai bune

Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, a anunțat candidații la Primăria Iași și Consiliul Județean Iași. La Primărie va candida Vlad Baba, iar la Consiliul Județean, Sebastian Tătaru. Deocamdată, scopul partidului este de a trece de pragul de 5 la sută

Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, a anunțat candidații la Primăria Iași și Consiliul Județean Iași.

Aflat în cursul zilei de ieri la Iași, actorul și fostul realizator de emisiuni TV l-a lansat pe Sabastian Tătaru în cursa pentru președinția Consiliului Județean Iași. În trecut, a ocupat postul de purtător de cuvânt al instituției. Totodată, Vlad Baba a fost ales candidatul pentru funcția de primar al municipiului Iași. Este actor și prezentator de evenimente.

„La nivelul județului Iași este nevoie de o schimbare, la nivel de gândire, la nivel de mentalitate, la nivel de orice se poate produce în acest județ. Vechile conduceri ale Consiliului Județean și mai ales ultima conducere nu a arătat că este capabilă să gestioneze problemele cetățenilor. Nu-i interesează ce spun oamenii și mai apoi politica partidului. Ne interesează să facem administrație publică județeană, să realizăm lucruri pentru oameni. Eu sunt inima verde la Iași de vreo 12 ani și vreau să lupt pentru județul Iași și pentru oamenii care locuiesc în acest județ”, a declarat Sebastian Tătaru.

Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, a anunțat candidații la Primăria Iași și Consiliul Județean Iași mergând pe un mesaj antisistem

Florin Călinescu, președintele Partidului Verde  a precizat că la nivel european „verzii” au succes și chiar au ajuns la guvernare în unele țări.

„Este un partid antisistem. După 30 de ani am spus că nu se mai poate. Fiecare poate să-și voteze preferații, dar nu poți să te mai plângi de calitatea vieții. Partidul verde este un frățior al Partidului verde european. Asta este singura cale. Uite în Austria, în Germania, în Italia. Cred că avem de unde să găsim înțelegere”, a spus Florin Călinescu.

Însă, calculele electorale nu sunt tocmai optimiste pentru Partidul Verde. Deocamdată, estimările arată că, la Iași, partidul ar putea prinde doar 4 la sută din voturile electoratului. Miza Partidului Verde este atingerea pragului de 5 la sută, ce permite intrarea în Consiliul Local și Consiliul Județean.

La Primăria Iași, PNL are cele mai multe procente, cu Mihai Chirica candidat pentru un nou mandat

Un sondaj recent arată intenția de vot a ieșenilor. Noul sondaj pentru Primaria Iași indică faptul că la nivelul municipiului Iași, PNL va obține cel mai mare scor dintre formațiunile politice locale. Astfel, PNL Iași va obține 41,2 la sută din voturi, în vreme ce PSD Iași va aduna 20,8 la sută din totalul voturilor. Candidații la Consiliul Local Iași din partea USR ar urma să obțină 14,8 la sută din totalul voturilor, iar PMP Iași va aduna 6,8 la sută din voturi.

Aceste formațiuni sunt și singurele care ar aduna voturi pentru a avea reprezentare în Consiliul Local Iași. Următoarea formațiune cuprinsă în sondaj a fost Pro România Iași, formațiune care va aduna 4,5 la sută din opțiunile ieșenilor. Restul procentelor de 11.9 la sută se vor împărți între alte formațiuni politice ieșene, care nu ar atinge însă pragul de 5 la sută.

Comentarii
 • Votez PARTIDUL VERDE!!!!!!!!!!!!! In sfarsit scapam de hotii si incompetentii corupti de la PNL, PSD care au ingropat Iasul! PARTIDUL VERDE ESTE UNICA SOLUTIE LA PRIMARIE SI CONSILIUL JUDETEAN IASI.Trebuie sa schimbam totul in acest oras pentru ca nu se mai poate asa, Iasul are nevoie de o schimbare radicala, atentie ieseni pe cine votam, avem o sansa mare, nu ne nenorociti din nou cu Chirica sau Alexe sau Bodea sau Chichirau

 • „cristi” esti la pescuit, cu calu!
  „roberta” o imbecilitate de gandire, atunvi hai sa lasam. Numai PSD sa castige, pesedista ce esti, plangi dupa Iliescu??
  Bravo Partidu Verde, avem alternativa la hotii de 30 de ani!

 • PARTIDUL VERDE!!!!!! unica solutie sa ne salvam si sa salvam Iasul de cuibul de mafioti penali care vor doar fotoliile, actualii de la Primarie si Consiliu Judetean Iasi la puscarie!!!!lasati-ne hotilor dati-va demisia de onoare din Primarie si CJ, oricum va asteapta catusele ca asa se intampla la Iasi cu primarii si presedintii de CJ.NICI MACAR PANA LA ALEGERI NU VA MAI SUPORTAM!

 • Si eu votez cu Partidu Verde! Merita! Oameni curati, inteligenti, cu studii, avem nevoie de o schimbare totala.Ne am saturat sa vedem cum se imbogatesc hotii alesi de noi pe banul nostru furat de la contribuabil, ne-am saturat ca dupa alegeri nu mai intereseaza pe nimeni de noi, ne-am saturat de presedinti de CJ iasi puscariasi si de primari la iasi puscariasi, ne-am saturat de afacerile lor mizerabile pe functiile care i-am ales, nu mai trebuie sa alegem HOTII care nu au niciun alt interes decat in stil mafiot sa se imbogateasca cand ajung in fotoliu ca numai asta se urmareste cand vor CIOLANUL

 • baba asta omu lui tolea..hai sa l votam sa ne impanzeasca orasul de blocuri..cozi de 3 km cu o singura banda. sustinem arogantele lui tolea

 • Nea Florine, apreciez faptul ca ai intrat in politica, dar cu regret o spun ca la Iasi s-a facut cea mai proasta alegere pt functia de presedinte a consiliului jedetean,sebastian tataru.In mod sigur e o formalitate,dar trebuie sa stii nea Florine,si iesenii sa-si aminteasca,cine a fost acest sebastian tataru:deci a fost mincatorul de rahat al primarului de rahat,gh.nechita,nicidecum „de 12 ani inima verde a Iasului”,cum minte el.Deci debut bun,cu o minciuna gogonata.Locul lui este in latrina,acolo este in largul lui.O corectie:s.t.a fost purtator de cuvint la primarie,nu la cons. judetean.

 • „iesean”.. Cred ca il confunzi pe Tataru cu Sebastian Buraga, care e inca in functia de purtator de cuvant al primariei!!, Cred ca esti un PSD ist postac. Va e frica??? Sebastian Tataru este un om care NU a furat un leu si a ajutat multa lume din pozitia de purtator de cuvant LA Consiliu Judetean 12 ani de zile!
  +iesean…… Esti pe langa subiect, se vede ca ataci ca un PSD ist….. Noi uram comunistii!!!

 • +iesean, ai alternativa la vot, intre Tataru de la Partidu Verde si cei de la Pnl Bodea eternul bugetar, deputatul ZERO, care are apartament ANL el avand si casa si tot Pnl pe Alexe cel care a fost prins cu afaceri cu vipere si care in 2 ani si a facut ditamai ferma de peste 1 milion euro (presa). Este alternativa, asta cu nickita, trebsa ii ridici statuie… A reabilitat liniile de tramvai, pasajul din fundatie, podul din pacurari spre zimbru, Pallas, multe alte proiecte, a fost un lider, CE AVEM ACUMA??? Cate investitii majore a facut Chirica in 6 ani de mandat??? Dar PNL care s a opus Spitalului de Urgente, s a opus liniei de tramvai spre Dancu. De USR au votat acuma impotriva autostrazii in Senat! Cand vrei sa ataci pe cineva documenteaza te, nu fii executant!!! Tataru e inima verde, si da de 12 ani e verde, cu partide verzi, aaaa si e si apicultor!

 • Da ! este o eroare! D-L SEBASTIAN TATARU AESTE UN OM CORECT CU BUNA ETICHETA , NU A FOST LA PRIMARIA LUI NICHITA! D-L SEBASTIAN TATARU a fost PURTATOR DE CUVANT LA CONSILIUL JUDETEAN IASI SI MERITA PE DEPLIN A FI PRESEDINTELE CJ IASI!!!!!!!!!!!!! un milion de voturi i-as da daca as putea

Adauga un comentariu