Cancan ultimă oră

Florin Dumitrescu este în culmea fericirii. Ce a spus despre soția și fiicele sale

Publicat: 09 mai 2021
Florin și Cristina Dumitrescu au aniversat 8 ani de căsnicie

Îndrăgitul chef Florin Dumitrescu are toate motivele să fie fericit! Și aceasta deoarece juratul de la Chefi la cuțite tocmai a aniversat 8 ani de când el și soția lui, Cristina, s-au căsătorit civil. Cei doi au împreună două fetițe și formează o familie minunată.

Florin Dumitrescu și Cristina formează un cuplu superb, au două fetițe minunate împreună, iar dragostea dintre ei este la fel de puternică asemenea primei zi, la fel cum a mărturisit pe o rețea de socializare chiar cunoscutul chef.

Cei doi au sărbătorit sâmbătă 8 ani de când au devenit oficial soț și soție. Cu această ocazie, celebrul bucătar de la „Chef la cuțite” a postat o imagine pe Instagram din timpul cununiei civile, moment în care Cristina era deja însărcinată cu una dintre fetițele lor. Din fotografie se poate observa foarte clar că sunt o familie fericită, chiar și acum, la 8 ani de la fericitul eveniment.

„8 ani de când suntem o familie oficial. Dar, ne știm de mai mult timp de atât, am putea spune chiar multe alte vieți înainte, cel puțin ăsta este sentimentul, iar familie am devenit de când ne-am cunoscut, cel puțin așa îmi place să cred. 8 ani de căsătorie civilă cu multe amintiri frumoase, multe aventuri trăite împreună, multe realizări împreună, multe trăiri împreună, iar dacă acest împreună nu și-ar fi revenit după fiecare discuție banală transformată într-o ceartă nu ar mai fi devenit atât de puternic. Pentru că împreună chiar putem să mutăm munții din loc și tot ce contează este că dragostea, iubirea și dorința este, a fost și va fi ceea ce ne ține împreună! La mulți ani împreună, te iubesc mult!”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Cum l-a cucerit Cristina pe Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a recunoscut în urmă cu ceva timp ce l-a atras cel mai mult la Cristina. Celebrul Chef este un familist convins și a decis să mărturisească și în fața fanilor de ce își iubește atât de mult partenera de viață, lăsând la o parte motivele deja evidente.

„Dincolo de aspectul fizic, atitudinea, eleganța”, a spus Florin Dumitrescu pe Instagram, adăugând că se simte energizat după ceva timp petrecut alături de Cristina și fiicele lor:

„A fost o perioadă când prioritizam mai mult munca și restaurantul, după aia mi-am dat seama că mai bine alerg mai puțin și stau mai mult cu fetele, pentru că e mai important. (…) Energia și atitudinea gagicilor mele îmi dau «gaz» și chef de viață. E foarte tare”, a adăugat el.

Adauga un comentariu