Cancan ultimă oră

Florin Dumitrescu, la cuțite cu Cătălin Scărlătescu: „Oficial, din momentul ăsta, Cătălin Scărlătescu nu mai există pentru mine!”

Publicat: 24 nov. 2020
Scărlătescu și Dumitrescu
Scărlătescu și Dumitrescu

Ultima ediție a show-ului ”Chefi la cuțite” a fost una plină de tensiune. Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu și-au aruncat vorbe grele în direct.

Concurenții celor trei chefi au fost puși să facă platouri în stilul anilor 80-90. La început, totul părea extrem de simplu însă sarcina le-a dat bătăi de cap unora dintre aspiranții marelui premiu din cadrul show-ului.

Entuziasmați, concurenții s-au pus pe treabă. Mândru din cale afară de platourile făcute de cei din echipa sa, Florin Dumitrescu s-a dus glonț la Cătălin Scărlătescu ca să-i arate ce minunății au făcut concurenții. Doar că… bunul său prieten l-a trimis la plimbare, fiind ocupat până peste cap cu altele.

Acest lucru, însă, a stârnit furia lui Florin Dumitrescu care a răbufnit în direct și i-a adresat cuvinte grele lui Cătălin Scărlătescu.

”Oficial, din momentul ăsta, Cătălin Scărlătescu nu mai există pentru mine!”, a mărturisit Florin Dumitrescu. Cei doi au dat-o la pace ulterior, având în vedere că astfel de momente tensionate între chefi sunt la ordinea zilei.

Cătălin Scărlătescu a spus tot despre presupusa iubită. ”Eu mă îndrăgostesc tot timpul!”

În cadrul unui interviu, Cătălin Scărlătescu a spus tot despre presupusa iubită. Am fost îndrăgostit cu adevărat de fiecare dată. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată”, sunt doar câteva dintre cuvintele îndrăgitului chef.

Are sau nu iubita Cătălin Scărlătescu? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor romanilor care-l îndrăgesc pe juratul de la ”Chefi la cuţite”. În cadrul unui interviu, cheful şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre viaţa personală.

Cătălin Scărlătescu a spus tot despre presupusa iubită

Îndrăgitul jurat de la emisiunea Chefi la cuţite şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre viaţa sa personală. Bineînţeles, întrebarea de pe buzele tuturor a fost dacă are sau nu iubită.

”Am fost îndrăgostit cu adevărat de fiecare dată. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

În cadrul aceluiaşi interviu, întrebat dacă are sau nu iubită, cheful a răspuns: ”Păi dacă ştiţi că sunt discret, cum aş putea să vă răspund la întrebarea asta?”.

Discret din fire, mai ales atunci când vine vorba despre viaţa personală, Cătălin Scărlătescu a evitat să dea răspunsul pe care îl aşteaptă toată lumea cu sufletul la gură. De-a lungul timpului, juratul a fost surprins în compania mai multor domnişoare frumoase, dar se pare că niciuna nu l-a făcut încă să renunţe la burlăcie.

Adauga un comentariu