Cancan

Florin Ristei s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate la scurt timp după ce s-a despărțit de Naomi Hedman. „Nici acum nu mă simt extraordinar”

Publicat: 19 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Ristei s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate la scurt timp după ce s-a despărțit de Naomi Hedman. Nici acum nu mă simt extraordinar
După separarea de Naomi Hedman, Florin Ristei a avut mai multe probleme de sănătate de care se chinuie și acum să scape

Despărțirea de Naomi Hedman a fost foarte grea pentru Florin Ristei, care a decis să se cufunde în muncă, lucru care i-a cauzat mai multe probleme de sănătate.

Artistul a depășit limita cu timpul petrecut la filmări, în emisiunile la care participă, iar oboseala a avut consecințe asupra sănătății sale.

Florin Ristei s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate

Florin Ristei și Naomi Hedman au fost împreună pentru câteva luni, dar au decis să se despartă atunci când artista a trebuit să se întoarcă în țara ei natală. Artistul a declarat că relația lor nu a putut rezista la distanță, așa că au convenit să se despartă, dar rămân în contact.

În debutul celui mai recent episod al emisiunii online pe care o prezintă împreună cu Speak, Florin Ristei a fost dezvăluit de colegul său că a avut o experiență aproape fatală cu doar câteva zile în urmă. Artistul a dorit să clarifice întreaga situație și a mărturisit că epuizarea a fost factorul principal care l-a dus la spital într-o situație de urgență.

„Să știți că Ristei era să moară zilele trecute”, a dezvăluit Speak.

„Nu era să mor. Am ajuns epuizat la spital. Cântam cu basul și m-a luat un leșin. Am zis >! Am mai sat un pic și am zis >. Am fost la urgențe. Cred că am făcut și un semi-atac de panică. Nici acum nu mă simt extraordinar. Îmi arde un pic căpățâna, dar sunt bine. Am lipsă de somn. Eu mă duc dimineața la (n.r. una dintre emisiunile din care face parte), de la 08:00 la 12:00, apoi mă duc că filmăm (n.r. altă emisiune), iar apoi seara mă duc să repet pentru concertul de 8 martie”, a povestit artistul.

„Era să moară. Acum și-a revenit e printre noi, e ok. Eu l-am sfătuit să mai pună un pic frână, pentru că sănătatea e cea mai importantă”, a completat Speak în emisiunea online Fiertzi.

Florin Ristei s-a despărțit de Naomi Hedman

Fanii celor doi au început își pună întrebări acum câteva săptămâni când au observat că Florin și Naomi nu mai apăreau împreună. Niciunul dintre ei nu a menționat acest aspect până recent, când artistul a clarificat situația și a dezvăluit că relația lor s-a încheiat.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar, de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat! (râde) Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente e nasol! Dar ce să facem frate? Acum m-ai pus, acum o să o sun după ce terminăm aici. Că mi-e dor de ea! (râde)”, a dezvăluit Florin Ristei în emisiunea menționată anterior.

După separarea de Naomi Hedman, Florin Ristei a avut mai multe probleme de sănătate de care se chinuie și acum să scape.

Adauga un comentariu