Cancan ultimă oră

Florin Salam s-a pus în genunchi în fața fiicei lui, la propria nuntă! Scena emoționantă a făcut înconjurul internetului

Publicat: 05 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Salam s-a pus în genunchi în fața fiicei lui la propria nuntă Scena emoționantă a făcut înconjurul internetului
Betty, fiica lui Florin Salam, a străluicit la nunta tatălui său în două rochii superbe

Nunta lui Florin Salam  și a Roxanei Dobre a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, iar imagini de colecție de la petrecerea de după cununia religioasă au făcut înconjurul internetului, iar fanii cuplului s-au bucurat odată cu cei doi proaspeți însurăței.

Evenimentul a fost cu de toate, s-a cântat, s-a dansat, distracția fiind la ea acasă, dar momentele emoționante nu au lipsit, mai ales că pe internet s-a viralizat rapid o filmare, în care Florin Salam era surprins, în genunchi, în fața fiicei lui, Betty Stoian.

Lângă cei doi se afla și Roxana Dobre, care îi privea emoționată pe Florin și Betty, iar ulterior s-a alăturat și Cătălin Vișănescu, soțul tinerei.

În final, Betty Stoian s-a așezat, la rândul său, în genunchi, lângă tatăl său.

Betty, surpriză emoționantă la nunta tatălui ei

Fiica cea mare a lui Florin Salam, Betty, i-a făcut tatălui ei o surpriză de proporții, chiar la nunta cu Roxana Dobre.

În timpul petrecerii, tânăra a urcat pe scenă, alături de formație, și a cântat o piesă de suflet.

Totodată, înainte de a începe să cânte, Betty Stoian a ținut să precizeze că are foarte mari emoții și, totodată, le-a urat tatălui și mamei vitrege tot ce este mai bun, mărturisindu-le că îi iubește foarte tare.

„Vă iubesc mult, vă doresc tot ce e mai bun de pe lumea asta! Tremur de emoții. Nu vreți să știți câte emoții am. Ce puteam eu să îți ofer eu ție? Am pus toată dragostea mea”, le-a spus Betty Salam mirilor.

Adauga un comentariu