Cancan ultimă oră

Florin Salam se pregătește de petrecere! Nepoata Fănicăi va deveni mămică

Publicat: 31 iul. 2021
Detalii uluitoare despre fratele lui Florin Salam
Elena Roxana este ca o fiică pentru Florin Salam

Este bucurie mare în familia lui Florin Salam, după ce fiul acestuia și-a botezat băiețelul, un nou bebeluș se anunță. Elena Roxana, nepoata Fănicăi Salam, care este ca o fiică pentru manelist, se pregătește să devină mămică.

Se pare că veștile bune se țin lanț în familia lui Florin Salam, care în curând se va mări cu încă un membru. Nepoata Fănicăi Salam este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va stânge copilul în

Elena Roxana este fiica Danielei Albu, sora Fănicăi Salam, și la vârsta de 19 ani este gata să devină mămică și să ia acest rol în serios. Anunțul cel mare a fost făcut de Mihaela, nora lui Florin Salam, care tocmai și-a botezat fiul.

„Acum un an îl aveam pe Edan în burtică și eram alături de mătușica lui, Roxi. Astăzi, vreau să vă spun că s-au inversat rolurile. Roxi va deveni mămică, ba mai mult, va naște chiar în aceeași perioadă ca și mine. Eu și Edan abia așteptăm să ne cunoaștem finul sau finuța”, a scris Mihaela pe rețelele de socializare.

Elena Roxana este ca o fiică pentru Florin Salam

Elena Roxana este fiica Danielei Albu, sora Fănicăi Salam și a lui Aluna Voicu, unul dintre cei mai apreciați artiști ai țambalului din România. Tânăra este ca o fiică pentru celebrul manelist, aceasta crescând în casa lui.

După moarte soției lui Florin Salam, sora acesteia Daniela Albu a rămas alături de manelist pentru a îl ajutat să îi crească pe Dani și pe Bety, copiii cuplului Florin-Fănica Salam. Mai târziu, Daniela Albu a rămas și ea însărcinată și a născut-o pe Roxana Elena, care a crescut alături de copiii lui Florin Salam. Deși mama ei s-a mutat din casa manelistului, fata a mai rămas alături de acesta pentru câțiva ani.

 

Tags:
Adauga un comentariu