Actualitate

EXCLUSIV! Focar de infecţie în Paşcani. 26 de muncitori din cadrul firmei Proinvest au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. Activitatea firmei a fost suspendată

Publicat: 06 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
EXCLUSIV Focar de infecţie în Paşcani. 26 de muncitori din cadrul firmei Proinvest au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. Activitatea firmei a fost suspendată

UPDATE: Ceilalţi 80 de angajaţi au fost trimişi timp de 14 zile în autoizolare la domiciliu iar activitatea firmei a fost suspendată în acesta perioadă. Au fost testaţi şi aceşti angajaţi dar rezultatele au ieşit negative. Majoritatea erau asimptomatici.

După cele 14 zile de autoizolare activitatea firmei poate fi reluată.

UPDATE: Conform unor surse, iniţial ar fi fost depistat pozitiv un angajat din cadrul companiei Proinvest. Apoi s-a trecut la testarea în masă a angajaţilor şi astfel au fost găsite 26 de cazuri de infectare cu COVID-19. Angajaţii infectaţi au fost transportaţi la spital.

Stire inițială

Focar de infecţie în judeţul Iaşi. Mai exact, 26 de muncitori din cadrul firmei Proinvest din Paşcani au fost depistaţi pozitiv la COVID-19.

Va reaminitim că, până astăzi, 6 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.290 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.419 au fost declarate vindecate şi externate.

Până acum, 1318 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 sunt internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.393 de persoane. Alte 95.506 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Despre Proinvest Group

Proinvest Group este o companie multiprodus, cu multiple facilităţi de producţie specializate în prelucrarea oţelului, de la simple componente pentru construcţii până la scule şi componente mecanice de precizie.

Cu peste 500 de angajaţi dedicaţi, Proinvest Group se specializează în prelucrarea oţelului începând cu anul 2000 şi beneficiază în prezent de experienţă de aproape 40 de ani a fabricii de scule şi componente mecanice Scudas, achiziţionata în aprilie 2015.

Programul de producţie şi vânzări a Proinvest Group cuprinde mai multe grupe de produse, de la componente pentru construcţii până la componente mecanice de precizie pentru inginerie şi industrie generală.

Adauga un comentariu