WoW!

Folosit de zeci de ani, curata trupul de cele mai rele otravuri

Publicat: 05 nov. 2019

Doctorie ieftina, cu proprietati terapeutice uimitoare, extrem de eficienta in multe afectiuni, chiar si in cancer. Considerat unul dintre cele mai vechi si mai puternice remedii din lume, cu o capacitate uimitoare de neutralizare a substantelor daunatoare din intestin, un excelent detoxifiant pentru organism, carbunele medicinal este un produs 100% natural, obtinut printr-un proces de ardere la temperaturi inalte a lemnului, intr-un mediu lipsit de oxigen.

Carbunele activ are o putere mare de adsorbtie fiind capabil de a acumula si fixa moleculelor unui lichid sau gaz. Acesta se comporta in organismul uman ca un burete ce absoarbe din tubul digestiv bacteriile, ciupercile parazite, gazele, si unele substante toxice care, apoi, vor fi eliminate.

Se gaseste in farmacii sub forma de comprimate ori pulbere si este un remediu de prim ajutor, in caz de otraviri si toxiinfectii alimentare.

Leac foarte eficient in otraviri, capabil sa neutralizeze si sa elimine rapid substantele daunatoare mai bine decat laptele, carbunele medicinal poate fi de ajutor celor dependenti de alcool care incearca sa renunte la acest viciu.

Pe termen lung, acest remediu se poate dovedi eficient in combaterea gastritei si ulcerului, atenuind rapid senzatia de arsura si durere, neutralizind aciditatea sucurilor gastrice si combate balonarea si infectia cu microorganisme.

Poate fi administrat in enterite, colite de fermentatie si putrefactie, in diareea cauzata de anumite alimente si in tulburari biliare Celor predispusi la indigestii si balonari li se recomanda carbune medicinal fie preventiv, fie in momentul in care s-a instalat starea de rau.

Carbunele activ este o terapie traditionala de detoxifiere pentru eliminarea accelerata a toxinelor acumulate in organism. O lingurita de carbune medicinal amestecat cu doua-trei lingurite de ulei de masline extravirgin se inghite cu apa, dimineata, pe stomacul gol si se administreaya zilnic timp 3-4 saptamani.

Se spune ca o cura cu acest remediu era considerata o terapie miraculoasa de intinerire ajutand la curatarea singelui si la primenirea respiratiei, reglind toate procesele digestive. Administrat primavara si toamna, carbunele vegetal nu doar detoxifiaza, ci si combate astenia.

Adauga un comentariu