Cancan ultimă oră

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, tulburată de bătaia dintre Reghe și Anamaria: „Comportamentul lui nu se explică. Eu țin cu femeile”

Publicat: 28 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Fosta soție a lui Marian Drăgulescu tulburată de bătaia dintre Reghe și Anamaria Comportamentul lui nu se explică. Eu țin cu femeile
Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, tulburată de bătaia dintre Reghe și Anamaria: „Comportamentul lui nu se explică. Eu țin cu femeile”

Larisa Drăgulescu a trecut prin clipe de coșmar în timpul căsniciei sale cu gimnastul Marian Drăgulescu, experiență care se aseamănă cu povestea ajunsă în presă și în spațiul public: bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

În ultimele zile au rulat în mediul online, și nu numai, imagini cu un puternic impact emoțional, în care actorii principali sunt Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresata și (încă) soțul ei se lovesc cu bestialitate, cu pumnii în față, și se împing, în plină zi, pe o stradă din Snagov, în apropierea casei pe care au împărțit-o ani de zile.

Larisa Drăgulescu, reacție după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Larisa Drăgulescu, victimă a violenței domestice a spus că Anamaria Prodan doar a încercat să își salveze căsnicia, dar nu trebuia să se ajungă până aici.

„Este greu de comentat astfel de situații. În mod cert nu ar trebui să se ajungă până aici. Nu contează cine a început. Toate suntem mai vulcanice din fire, mai ales când încercăm să ne apărăm căsnicia. Din punctul meu de vedere ea asta a făcut, a încercat să își apere căsnicia… eu nu cunosc femei calme când se despart”, a declarat, în exclusivitate, Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, spune că ține cu femeile, mai ales că a trecut prin această situație, iar comportamentul lui Laurențiu Reghecampf nu se justifică.

„Comportamentul lui nu se explică. Eu țin cu femeile, mai ales că am trecut prin așa ceva. O înțeleg foarte bine, și eu am fost la fel de vulcanică. Îmi pare rău de amândoi. Păcat că se termină astfel o relație, mai ales că există și copii la mijloc. Nu le este ușor și nici nu le va fi ușor o perioadă destul de lungă până se vor vindeca rănile.

Cred că o să treacă ceva ani până vor reuși să ajungă la un consens împreună. Ca și în cazul meu, au trecut vreo 7 ani până am reușit să ne înțelegem”, a mai precizat fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu, amendat după ce și-a agresat soția

Larisa Drăgulescu spune acum, la 13 ani de la separare, că și ei au ajuns la INML și la proces, dar a pierdut, deoarece fostul ei soț a primit doar o amendă mică, cu toate că a avut nevoie de 20 sau 21 de zile medicale.

„Și noi am ajuns la INML, am ajuns la proces, dar, din păcate, am pierdut. Adică mai mult de o amendă nu a luat. O amendă administratică, deși am avut 20 sau 21 de zile medicale. Nu au contat prea tare. Amenda este destul de mică.

Legile la noi așa sunt. Nu prea protejează femeia cum ar trebui. Legile la noi, în privința asta, lasă de dorit. Nu este ca în Germania sau în alte țări. Și cu acea brățară care se dorește a se implementa, cred că este degeaba. Și cu ea poți să devii violent.

Pedepsele ar trebui să fie mult mai drastice, nu doar o amendă. Asta este ușor de plătit, mai ales în cazul celor care au bani”, a punctat Larisa Drăgulescu.

Comentarii
  • Tulburată pe dracu !, o șarlatancă care făcea bani din boala copilului.pe moarte ! De acolo a și.pormit scandalul și divorțul !, nu mai promovați ………. , că nu gadesc comparative

Adauga un comentariu