Prima pagină » Radio » Actualitate » Fostul iubit, înșelat de Cristina Șișcanu cu cel mai bun prieten. Ce a spus despre soția lui Mădălin Ionescu

Fostul iubit, înșelat de Cristina Șișcanu cu cel mai bun prieten. Ce a spus despre soția lui Mădălin Ionescu

08 sept. 2023, 14:22,
BZI.ro, în Radio

George Papari, fostul iubit al soției lui Mădălin Ionescu, a povestit cum a fost înșelat de Cristina Șișcanu cu cel mai bun prieten al său. Afaceristul a avut o relație de mai bine de doi ani cu prezentatoarea TV, iar aceasta locuia în vila lui. Fostul iubit al Cristinei Șișcanu susține că s-a simțit trădat când a aflat de relația acesteia cu Mădălin Ionescu.

Din anul 2011, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți. Cei doi au și o fiică împreună, pe nume Petra, care are 6 ani. Chiar dacă sunt o familie fericită, puțini își mai aduc aminte pe ce „trădare” s-a construit, de fapt, mariajul lor.

George Papari, fostul iubit, înșelat de Cristina Șișcanu cu cel mai bun prieten

La 53 de ani, Mădălin Ionescu se poate lăuda cu faptul că are trei copii, unul din cea de-a doua căsnicie și doi din vremea în care era cu Mihaela Coşerariu, fosta soție. Aceștia au fost împreună între anii 1997-2011, timp în care i-a adus pe lume pe Filip (19 ani) și Ștefania (25 de ani). Mihaela a avut grijă de ei, până când tatăl lor și-a găsit liniștea în brațele colegei de la muncă.

Înainte de a se ajunge la altar cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a avut o relație de ani buni cu George Papari. Afaceristul a iubit-o enorm și nu a avut nimic de obiectat când partenera sa se apropia de prezentatorul TV. Mai mult de atât, ajunsese să-l considere chiar prieten și să fie apropiat și cu soția lui, Mihaela. Timpul care a trecut a demonstrat că cei doi erau mai mult decât colegi, moment în care s-a simțit trădat.

„Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin şi Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o şi a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne, mi-am dat seama că sunt trădat. Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, ştiam de mult. Din respect pentru copiii lui şi pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să îşi facă o carieră, nu am spus nimic.

Mihaela a renunţat la tot – la studii, la o profesie – pentru a creşte copiii. Totuşi, când lucrurile deveniseră evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea şi Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le urez numai de bine! Ei îi doresc să devină o a doua Andreea Marin, aşa cum îşi doreşte, iar lui să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câştigat: am scăpat de doi trădători”, povestea George Papari, în urmă cu ceva timp.

Ce s-a ales de fostul iubit al Cristinei Șișcanu

În ceea ce-l privește pe George Papari, afaceristul din Pipera, bărbatul nu a reușit să treacă peste relația cu Cristina Șișcanu. Din acest motiv, bărbatul și-ar fi pus viața sentimentală pe planul doi, deși a ajuns la vârsta de 63 de ani.

Însă nu doar în dragoste are probleme, ci și în afaceri! Potrivit surselor Cancan.ro, afaceristul ar fi fost nevoit să-și închidă restaurantele pe care le deținea, iar din cauza unor abateri ar fi rămas și fără permisul de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *