Local

Fostul primar al Iaşului, Ionel Onofraş, vrea să iasă din arest. Fanteziile cu minore l-au trimis direct după gratii – GALERIE FOTO

Publicat: 27 mai 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Fostul primar al Iaşului Ionel Onofraş vrea să iasă din arest. Fanteziile cu minore l-au trimis direct după gratii  GALERIE FOTO
Fostul primar al Iaşului, Ionel Onofraş, rămâne după gratii

Judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi de fostul primar al Iaşului, care vrea să iasă din arest. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis recent cererea făcută de procurori în cazul lui Ionel Onofraş, de prelungire a arestului preventiv. Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, Onofraş a fost săltat de către oamenii legii sub acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală.

Fostul primar al Iaşului, Ionel Onofraş, vrea să iasă din arest. Totuşi, judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi de acesta. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi  au admis recent cererea făcută de procurori pe numele lui Ionel Onofraş, de prelungire a arestului.

„Instanţa admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi privindu-l pe inculpatul Ionel Onofraş pentru săvârşirea unei infracţiuni de viol şi a 2 infracţiuni de agresiune sexuală. Prelungeşte măsura arestării preventive a inculpatului, pe o perioadă de 20 de zile”, au spus judecătorii.

Ionel Onofraş, fostul primar al Iaşului, vrea să iasă din arest!

Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă. De altfel, hotărârea a fost deja contestată de Ionel Onofraş, care speră să fie lăsat în libertate. Acum, urmează ca magistraţii ieşeni să decidă dacă îl vor lăsa sau nu în libertate pe Onofraş.
Amintim că, în urmă cu aproximativ 3 luni, oamenii legii l-au săltat pe fostul edil, sub acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală.

„Pe data de 3 martie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS Iași, au efectuat 2 percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală. Un bărbat bănuit de comiterea faptelor a fost adus la sediul Poliției pentru cercetări. Faptele ar fi fost comise în perioada 2020-2021, cele 3 victime fiind minore. Pe baza probatoriului administrat în cauze, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Cercetările continuă”, a declarat atunci Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași.

Cercetat pentru că ar fi pipăit și sărutat minore

Oamenii legii au arătat că, după depunerea unei sesizări, perchezițiile au fost efectuate la studioul foto al lui Ionel Onofraş și la domiciliul acestuia din comuna Rediu. La Rediu, Ionel Onofraș are una dintre cele mai frumoase case, care valorează, probabil, câteva sute de mii de euro. De acolo, anchetatorii ar fi ridicat mai multe dispozitive de stocare. Oamenii legii au vrut să vadă dacă Onofraș are imagini sau filmulețe în care ar putea apărea minore abuzate într-un fel sau altul. Trebuie precizat faptul că minorele care susţin că ar fi fost agresate sexual, tot în timpul unor ședințe foto, au susţinut că Onofraș le-ar fi atins în zone intime și le-ar fi sărutat.

Ionel Onofraș a devenit primar al Iașului în decembrie 1989 și a ocupat funcția până în februarie 1990. Ulterior, el a fost membru în Consiliul Director al Camerei de Comerţ, devenind, la scurt timp, un afacerist de succes. Ionel Onofraș, zis şi „Bebe”, este cel care a ocupat şi cea mai importantă funcţie în masoneria din Iaşi, acesta fiind „Rege” în Loja care a adus Ritul „York” în Moldova.

De asemenea, Onofraş a mai avut probleme cu legea în trecut. Acum, fostul primar al Iaşului vrea să iasă din arest.

Comentarii
Adauga un comentariu