Local

Fanteziile cu minore îl țin pe Ionel Onofraș după gratii. A rămas cu pozele în minte și cu dorința de eliberare

Publicat: 04 apr. 2022
Ionel Onofraș
Ionel Onofraș vrea să iasă din spatele gratiilor, însă, recent, magistrații i-au respins cererea

Fostul primar al Iașului Ionel Onofraș rămâne în spatele gratiilor. Asta, după ce a fost acuzat că ar fi abuzat sexual minore. Individul a tot încercat să scape de arest, însă judecătorii nu i-au ”îndeplinit” dorința

Ionel Onofraș încearcă să scape de gratii după scandalul în care a fost implicat. La finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Tribunalului Iași au respins contestația formulată de fostul primar Ionel Onofraș.

”Instanța respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de către contestatorul-inculpat Ionel Onofraş, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă-IPJ Iaşi, împotriva încheierii judecătorului de drepturi şi libertăţi din 28 martie 2022, încheiere pe care o menţine. Definitivă”, au precizat judecătorii ieșeni.

Recent, Judecătoria Iași a admis propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, în ceea ce îl privește pe Ionel Onofraș, pentru viol şi agresiune sexuală.

Cum a ajuns Ionel Onofraș după gratii

În urmă cu câteva săptămâni, Ionel Onofraș, fostul primar al Iașului, a fost reținut de polițiști, fiind acuzat de viol și agresiune sexuală. Onofraș era pasionat de fotografie și avea un studio la ieșirea din Iași. Pe Facebook avea o pagină pe care împărtășea cu alți pasionați de fotografie imaginile pe care le surprindea. Avea, se pare, o ”obsesie” pentru femei-asta poate deduce oricine îi vede fotografiile. Nudurile nu lipsesc din colecție și nu sunt deloc puține.

Este posibil ca, tocmai din cauza pasiunii sale, să fi uitat că este un bărbat în toată regula și ar fi profitat de inocența unei copile de doar 14 ani. Minora ar fi trebuit, se pare, să fie model pentru fotograful Onofraș. Profitând, însă, de vârsta fragedă a acesteia și de incapabilitatea ei de a se apăra, ar fi constrâns-o să întrețină un raport sexual oral.

Percheziții acasă la fostul primar

Minora se pare că a fost cea care ar fi depus o plângere, iar polițiștii ieșeni au făcut verificări. În urma acestora, a reieșit faptul că mai sunt 2 minore care ar fi fost agresate sexual de Ionel Onofraș.

”Pe data de 3 martie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS Iași, au efectuat 2 percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală. Un bărbat bănuit de comiterea faptelor a fost dus la sediul Poliției pentru cercetări. Faptele ar fi fost comise în perioada 2020-2021, cele 3 victime fiind minore. Pe baza probatoriului administrat în cauze, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Cercetările continuă”, a spus atunci Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Ionel Onofraș, fostul primar al Iașului, suspectat că a pipăit și sărutat minore

Perchezițiile au fost efectuate la studioul foto al bărbatului și la domiciliul acestuia din comuna Rediu. La Rediu, Ionel Onofraș are una dintre cele mai frumoase case, care valorează câteva sute de mii de euro. De acolo, anchetatorii ar fi ridicat mai multe dispozitive de stocare. Oamenii legii vor să vadă dacă Onofraș are imagini sau filmulețe în care ar putea apărea minore abuzate într-un fel sau altul.
Trebuie precizat faptul că cele două minore agresate sexual, tot în timpul unor ședințe foto, l-ar acuza pe Ionel Onofraș că le-ar fi atins în zone intime și le-ar fi sărutat.

Ionel Onofraș a devenit primar al Iașului în decembrie 1989 și a ocupat funcția până în februarie 1990.
Adauga un comentariu