Local

Fotbaliștii Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu și-au prelungit contractele cu Politehnica Iași. Cei doi au fost de acord să joace în Copou până la finalul sezonului

Publicat: 19 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Fotbaliștii Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu au semnat prelungirea înțelegerilor cu Politehnica până la finalul acestui sezon. Politehnica Iași este obligată să caute soluții pentru a prelungi contractele jucătorilor importanți până la finalul acestui sezon. Echipele din Liga I se pregătesc de ziua în care campionatul se va relua după pauza provocată de coronavirus, cel mai probabil în week-end-ul 12-14 iunie

Doi dintre cei mai iubiți jucători din ultimii ani la Politehnica Iași și-au prelungit contractele cu formația din Copou. Veteranii Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu au semnat prelungirea înțelegerilor cu Politehnica până la finalul acestui sezon. Actualele contracte expirau la finalul lunii iunie, dar cum din cauza pandemiei de COVID-19 campionatul intern se va termina probabil în august, atunci conducerea clubului le-a propus celor doi jucători o prelungire a înțelegerilor.

„Cu noi s-a procedat corect, am avut o negociere cu conducerea clubului. Era normal să prelungim contractele care expirau înainte de finalul campionatului. E o chestiune de fair-play până la urmă și așa ar trebui să se întâmple la toate cluburile din România, cu jucătorii aflați în ultimele șase luni de contract”, a declarat căpitanul Politehnicii Iași, Cosmin Frăsinescu.

Andrei Cristea a mulțumit conducerii clubului pentru șansa oferită de a-și prelungi contractul cu Politehnica Iași

La rândul său, Andrei Cristea a mulțumit conducerii clubului pentru șansa oferită de a-și prelungi contractul cu Politehnica Iași.

„Vă mulțumesc pentru șansa avută de a continua la Poli Iași. Am primit în ultimele săptămâni foarte multe mesaje de susținere din partea suporterilor și mă bucur că putem continua împreună. Suntem datori să terminăm cu bine acest campionat”, a declarat Andrei Cristea.

Președintele clubului din Copou, Ciprian Paraschiv, s-a declarat mulțumit că în aceeași zi au semnat prelungirea contractelor căpitanul echipei și golgheterul Politehnicii. „Sunt foarte bucuros că astăzi au semnat prelungirea contractelor atât căpitanul echipei, cât și golgheterul Politehnicii Iași. Sunt doi jucători exponențiali pentru noi și sperăm că împreună să trecem prin această perioadă grea. Împreună sper să construim o echipă frumoasă la Iași, care să bucure toți suporterii din această frumoasă parte a țării”, a spus Ciprian Paraschiv, președintele Politehnicii Iași.

Ciprian Paraschiv: „Apreciez că jucătorii au înțeles situația grea!” – VIDEO

Contractele fotbaliștilor de la Politehnica Iași expirau la finalul lunii iunie, în plin campionat

Politehnica Iași este obligată să caute soluții pentru a prelungi contractele jucătorilor importanți până la finalul acestui sezon. Contractele inițiale expirau pe data de 30 iunie, iar președintele Ciprian Paraschiv a început să discute deja cu jucătorii pentru prelungirea primelor acorduri. Imediat după ieșirea din starea de urgență, la Politehnica Iași existau 16 jucători ale căror contracte expiră în iunie, adică înainte de finalul campionatului.

Este vorba despre: Rusu, Bădic, Mihalache, Bourama, Klimavicius, Grădinaru, Luckassen, Habibou, Omoh, Longher, Târnovanu, Șerban, Horșia, A. Radu, Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu.
Alți 11 jucători au contracte mai mari de finalul acestui sezon: Passaglia, De Iriondo, Chacana, Platini, Breeveld, Axinte, Onea, Zaharia, Assulin, Popadiuc și Cabral.

Din cauza epidemiei de coronavirus, conducerea Politehnicii Iași a decis să suspende contractele tuturor jucătorilor din lot

Epidemia de coronavirus prin care trece România a afectat și desfășurarea activității cluburilor de fotbal, iar conducerea lui Poli Iași a suspendat în martie, contractele tuturor fotbaliștilor până când starea din țară se va ameliora. Ciprian Paraschiv, președintele de la Poli Iași, a anunțat că a ajuns la un acord cu fotbaliștii pentru reducerea salariilor în perioada de suspendare a campionatului. Jucătorii lui Poli urmează să încaseze 500 de euro pe lună. În urma deciziei, toți fotbaliștii moldovenilor au avut contractele suspendate, iar angajații care au contract individual de muncă au intrat în șomaj tehnic.

Ciprian Paraschiv, despre reluarea pregătirilor: „E un pas spre normalitate“

Echipele din Liga I se pregătesc de reluarea campionatului, programată cel mai probabil în week-end-ul 12-14 iunie

Echipele din Liga 1 se pregătesc de ziua în care campionatul se va relua după pauza provocată de coronavirus și aproape toate au început antrenamentele. Deținătorul drepturilor TV ar vrea meciuri chiar din 5 iunie, însă cluburile ar prefera week-end-ul 12-14 iunie. 13 din cele 14 echipe din L1, mai puțin Astra, au făcut testele pentru COVID-19. Al doilea test al lui Ricardinho de la Voluntari a ieșit negativ. Jucătorii sunt obligați să stea 14 zile în cantonament.

 

Adauga un comentariu