Cancan ultimă oră

Fulgy a dezvăluit sumele pe care le câștigă. Iată din ce își câștigă banii

Publicat: 08 iul. 2021

Fulgy atrage toate privirile în ultima perioadă. Băiatul Clejanilor este în centru atenției și nu pare să îi displacă acest lucru. Fulgy vorbește deschis despre toate lucrurile, iar recent a dezvăluit cum și câți bani produce.

Fulgy vine dintr-o familie înstărită, dar tânărul pare că a ieșit de mult de sub tutela părinților. Acesta a declarat că de ceva timp își produce proprii bani și pare că nu sunt deloc puțini. Fulgy a dezvăluit care este „secretul” său în afaceri și a vorbit despre modul în care își câștigă existența.

„Am făcut bani dintr-un program pe care nici nu l-am plătit, e un trial version. La mine e simplu, stau 5 minute, mă gândesc, fac o piesă, și o vând cuiva cu 2.500 – 5.000 de euro. Și se adună, se adună până când strângi o anumită sumă de bani.

Eu nu sunt milionar de acum, nou… Eu sunt milionar de când m-am născut. Mama, dacă vrea, ia un milion de euro dacă zice pâs la nuntă. Acum sunt milionar pe spatele meu, normal”, a explicat Fulgy al Clejanilor.

Fulgy, se reprofilează

Pe lângă activitate de până acum, băiatul Clejanilor vrea să încerce un domeniu nou. Fulgy s-a reprofilat ca impresar, iar primul său proiect pare să fie unul legat de sora sa. Acesta a convins-o pe fata Clejanilor să se relanseze în muzică și i-a stabilit chiar și onorariul.

Așadar, în curând, o vom putea urmări pe Margherita pe scena muzicală. Fulgy pare că și-a luat rolul de impresar în serios și chiar a stabilit și unele reguli. Tânăra nu va cânta la nunți, iar onorariul ei o să fie stabilit în funcție de „clientelă”.

„I-am stabilit un onorariu Margheritei. În funcție de calitatea persoanelor ne vom înțelege la o sumă top. Marga nu va cânta la nunți, e showman, va cânta în cluburi sau la fratele meu, Joshua Castellano”, a mai spus Fulgy.

Fulgy, despre experiența traumatizantă din clinică

Ușor-ușor, Fulgy pare să-și revină. Cu ajutorul familiei sale, tânărul își face ordine în viață. A început să adopte un stil de viață sănătos și să se axeze pe partea profesională. În momentul de față, acesta pare să-și fi găsit în sfârșit echilibrul.

Totodată, fiul Clejanilor îi sfătuiește pe cei care sunt dependenți de substanțe interzise să apeleze la ajutorul unui specialist. Și-a făcut curaj și a recunoscut că a mințit atunci când a spus că a stat acasă în ultimele săptămâni. Totodată, Fulgy a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care a fost internat într-o clinică de reabilitare.

”Tatăl meu mă învață cel mai bine și tatăl meu îmi dă sfaturi. (…) Dacă v-aș spune, oameni buni, prin ce am trecut eu din cauza consumului abuziv de droguri… Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat ca Iisus Hristos. Mama mea e numărul 1, iar tatăl meu e cel mai înțelept bărbat. Mama mea e numărul 1 cu vocea, cea mai originală și bună.

Mănânc în fiecare zi la restaurant, iar când mama mă obligă… mănânc și la ea, că și ea gătește foarte bine. De când am trecut acel impas, de aproximativ trei săptămâni, adică „marea internare”, mi-am socotit foarte bine viața și viața mea arată în felul următor: mă trezesc, mă bucur că m-am trezit, mă spăl pe dinți, pe față. Mă bucur de viață, mă bucur de familie, prieteni, nași, fini. (…) 24 de ore din câte are ziua cred că 18 stau în telefon, mai am 6 ore să dorm, crezi că nu e suficient?”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

 

Adauga un comentariu