Economic Local

Furnizorii de piese auto pot câștiga 500.000 de euro la Primăria Iași! Firma de salubritate pune contractul la dispoziție

Publicat: 26 feb. 2021
Sediul Salubris SA
Salubris SA are nevoie de piese auto și consumabile

Parcul auto al Salubris SA va beneficia de mai multe loturi de piese și consumabile. Licitația va fi organizată la finalul lunii martie 2021. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic. Între timp, autoritatea contractantă a semnat alte contracte

Salubris SA, firma de salubritate a Primăriei Iași, continuă programul de achiziții. Pe data de 26.03.2021, Salubris SA organizează licitația pentru furnizarea mai multor loturi de piese auto, consumabile auto și consumabile pentru măturători. Valoarea estimată a contractului este de 2.401.000 lei, fără TVA, aproape 500.000 de euro.

„Livrarea produselor se va face pe riscul și cheltuiala contractantului. Livrarea se va face cu respectarea termenului de livrare. Furnizarea și livrarea produselor se va face în programul de lucru al achizitorului. Ofertele care nu vor prezenta termenul de livrare maxim solicitat vor fi declarate neconforme. Nu se acceptă depunerea de oferte alternative. Contractantul se obligă să furnizeze și alte tipuri de piese (din categoria celor contractate), care nu au putut fi prevăzute la data prezentului contract pentru care se obligă să aplice discounturi la data achiziționării acestora de către achizitor”, se arată în caietul de sarcini.

Termenul de garanție a produselor trebuie să fie de minimum 12 luni.

Firma de salubritate a stabilit lista autovehiculelor care au nevoie de consumabile

Printre produsele solicitate se numără: piese auto pentru autovehicule tip Multicar, Dacia, Volkswagen, Iveco, Man, Renault, Daf, Mercedes, utilaje tip Nilfisk, Schaeff, Kramer, JCB, Komatsu, Tana, electrice și consumabile auto, acumulatori și perii pentru automăturători tip Bucher, Daf, Nilfisk. Procedura este împărțită în 23 de loturi.

„Produsele solicitate sunt piese și consumabile auto pentru autovehicule și perii pentru automăturători. Contractantul va emite factura pentru produsele furnizate. Plata facturilor se va face cu ordin de plată în termen de 60 de zile de la data emiterii facturii. Termenul de plată menționat este motivat de faptul că societatea Salubris prestează servicii de salubrizare încasând prețul acestora în termen de 45 de zile de la emiterea facturii”, se mai arată în descrierea procedurii.

În trecut, Salubris SA a semnat contracte pentru piese cu mai mulți operatori economici.

Salubris a încheiat un contract cu Poșta Română pentru distribuirea corespondenței

Nu în ultimul rând, societatea de salubritate a finalizat licitația pentru asigurarea serviciilor de corespondență. Astfel, s-a încheiat un contract cu Compania Națională Poșta Română SA în valoare de 123.680 lei, fără TVA, aproximativ 25.000 de euro. Asta, în condițiile în care autoritatea contractantă era dispusă să aloce suma de 191.750 lei, fără TVA. La licitație a mai participat și o firmă privată, dar care a fost descalificată. Este vorba despre Waterson Rochefort Group SRL, cu sediul social în Ilfov, condusă de Flavius Claudiu Ciobanu. În 2019, cifra de afaceri a firmei a fost de 766.542 lei, pierderi de 626.404 lei, cu un număr de 6 angajați. Salubris SA a lucrat și în trecut cu firma din Ilfov. Contractul va avea o durată de 1 an. Salubris SA trebuie să trimită 11.000 de plicuri cu confirmare de primire și 75.000 de plicuri fără confirmare de primire.

Adauga un comentariu