Sport

Gabi Tamaș iese la atac: „Sunt niște proști cei care spun că nu vor să fie convocați”

Publicat: 31 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabi Tamaș iese la atac Sunt niște proști cei care spun că nu vor să fie convocați

Islanda-România este meciul care ne poate apropia de EURO 2020. Trebuie să câștigăm și la Reykjavik, acolo unde sunt probleme foarte mari, pentru a putea întâlni, tot în deplasare, învingătoarea din meciul Bulgaria-Ungaria. Lotul național va fi stabilit de noul selecționer Mirel Rădoi, iar Gabi Tamaș, fundașul Astrei, este considerat unul dintre jucătorii care pot aduce mai multă siguranță apărării noastre.

Întrebat dacă își dorește să fie convocat, ținând cont că în acest moment sunt trei fotbaliști în activitate retrași de la echipa națională, Ștefan Radu, Stancu și Săpunaru, și nici el nu a mai fost de multă vreme la lot, Tamaș nu a stat deloc pe gânduri. „Sunt niște proști cei care spun că nu vor să fie convocați”.

Gabi Tamaș știe cum îl va convoca Mirel Rădoi la naționala României

„Eu dacă o să-mi fac meseria pe teren și voi juca bine, cu siguranță că îmi doresc să fiu convocat. Dar convocările le fac ei, cei din staff-ul echipei naționale, nu am avut niciodată de obiectat că am fost chemat sau nu am fost chemat.
Nu pot să vorbesc înainte pentru că, Doamne, ferește!, te accidentezi! Mai este o lună și ceva, sper să-mi fac meseria cât mai bine pe teren și să-i forțez să mă cheme. Am zis eu vreodată că nu vreau să merg la echipa națională? Cine zice, este un prost!”, a declarat Gabi Tamaș înaintea meciului Dinamo – Astra.

I s-a spus că sunt unii care și-au anunțat retragerea, dar Tamaș nu a dat înapoi:

„Atunci sunt niște proști. Nu poți să spui că nu vrei să fii la echipa națională. Poate au spus-o în glumă și … Eu vreau să fiu sănătos și să-mi fac meseria, să ajut echipa cât mai bine”.

Dinamo-Astra, în prima etapă din 2020, se va disputa sâmbătă de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1.

Adauga un comentariu