Cancan

Gabriela Cristea a avut parte de o surpriză din partea soțului. Ce i-a făcut Tavi Clonda când au mers la film

Publicat: 05 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea a avut parte de o surpriză din partea soțului. Ce i-a făcut Tavi Clonda când au mers la film
Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, fiind împlinită și în plan personal

Gabriela Cristea le-a povestit fanilor că a avut parte de o surpriză din partea soțului în timpul unei ieșiri la film. Ajunși la mall, aceștia nu au mai găsit bilete la pelicula la care doreau să meargă și totul a luat o altă turnură. Astfel, Gabriela Cristea s-a trezit că Tavi Clonda o duce să-și cumpere geamantan, ca sa-și facă bagajul.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de aproximativ 10 ani. Cei doi nu și-au ținut viața personală departe de ochii curioșilor și au împărtășit cu fanii lor atât momentele frumoase, cât și pe cele mai puțin plăcute. Așadar, și de această dată, prezentatoarea de la Antena Stars a povestit o întâmplare care s-a petrecut chiar la începutul anului. Totul a pornit de la o simplă ieșire la film.

Gabriela Cristea a avut parte de o surpriză din partea soțului

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, și Tavi Clonda, de 44 de ani, și-au făcut planuri la început de an. Cei doi au decis să meargă la un film, însă „la fața locului”, prezentatoarea TV a avut parte de o surpriză din partea soțului, potrivit Cancan.ro.

Ce poate fi mai frumos la început de an decât o ieșire la film? Ei bine, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut un astfel de plan, însă ajunși la fața locului socoteala lor s-a schimbat. Atunci când au ajuns la mall, nu au mai găsit bilete le filmul pe care doreau să îl vadă. În loc să se întoarcă acasă, artistul s-a gândit să îi facă o surpriză soției sale. Prezentatoarea TV a povestit tot ce s-a întâmplat într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

„Știți ce a făcut soțul? M-a adus să vadă ce filme sunt că mi-a spus că vrea să mă ducă la film. Nu sunt eu de «Mica prințesă», «Crăiasa Zăpezii», nici de «Buburuza». Eu sunt de «Napoleon», dar este sold out la filmul care voiam să mergem.

Mi-a zis că mă duce la film pe romantism, dar de fapt mi-a făcut bagajele. Haide să mergem să luăm un geamantan. Putem să luăm roz sau roșu sau gri sau alte culori, nu negru”, a spus Gabriela Cristea pe video-ul postat pe Facebook.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

În urma filmulețului publicat de Gabriela Cristea pe rețelele de socializare, nu au întârziat să apară nici comentariile internauților. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii” are o comunitate mare în mediul online, cu aproape 650.000 de urmăritori. Așadar, oamenii sunt atenți la ceea ce postează și îi lasă comentarii specifice.

„Mă bucur Gabriela că ești fericită. Ai două fetițe superbe și un soț de nota zece”/ „Acasă, frumos în pat, un film fain și aia este”/  „Un an nou fericit familie frumoasă ce sunteți și numai bine… cât despre răutăcioși și cârcotași Dumnezeu cu mila”/ „Sunteți minunați împreună la cumpărături”, au fost câteva dintre comentariilor internauților de pe Facebook.

Adauga un comentariu