Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea a plecat cu fetițele la cumpărături, dar când a ajuns în mall a avut parte o surpriză neplăcută. Întâmplarea a stârnit un val de controverse pe internet

Publicat: 09 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea a plecat cu fetițele la cumpărături dar când a ajuns în mall a avut parte o surpriză neplăcută. Întâmplarea a stârnit un val de controverse pe internet
Gabriela Cristea a fost recent într-un mall împreună cu fetițele ei și a rămas dezamăgită de faptul că locurile de parcare destinate familiilor cu copii lipsesc cu desăvârșire

Gabriela Cristea a ajuns din nou în vizorul celor de acasă, după ce și-a strigat nemulțumirile pe internet. Soția lui Tavi Clonda a fost taxată dur de internauți, iar aceasta nu a întârziat să le dea replica.

Iată despre ce este vorba!

Gabriela Cristea, nemulțumită de lipsa parcărilor pentru familiile cu copii

Gabriela Cristea a fost recent într-un mall împreună cu fetițele ei și a rămas dezamăgită de faptul că locurile de parcare destinate familiilor cu copii lipsesc cu desăvârșire.

Deranjată de situația creată, prezentatoarea TV a decis să dezbată acest subiect și în mediul online:

„Suntem în parcare. Azi e duminică și e aglomerat. Sunt o grămadă de locuri pentru persoanele cu dizabilități, care, ce credeți, sunt folosite inclusiv de persoane care nu au probleme, iar noi am căutat locurile pentru familiile cu copii, care nu există, sau cel puțin eu nu le-am văzut.

Dacă sunt, sunt undeva departe, și cred că ar trebui luate măsuri, pentru că inclusiv familiile cu copii ar trebui favorizate în momentul în care merg la supermarketuri sau la malluri. E important să fim cât mai aproape de intrarea în mall, atunci când suntem cu copiii.”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea, val de critici după subiectul „parcărilor”

Dacă unii dintre urmăritorii Gabrielei Cristea au fost în asentimentul prezentatoarei TV, mulți s-au grăbit să o critice pentru discuția referitoare la locurile de parcare. Soția lui Tavi Clonda nu s-a ferit, însă, să le replica celor care au judecat-o:

„Am pus niște story-uri astăzi și au fost mulți care au fost de acord cu mine. Au fost și niște hateri care mi-au scris că sunt o puturoasă, pentru că nu pot să merg pe jos prin parcare și că nu pot să parchez decât la ușa magazinului. Vreau să le răspund celor care au crezut ei că sunt mai deștepți decât noi toți la un loc și că eu cer niște lucruri așa, ieșite din comun.

Aceste parcări, în străinătate, sunt frecvente și există în toate hipermarketurile. Probabil că este doar o situație temporară, pentru că mallul nostru este de puțină vreme și probabil nu s-au gândit încă la chestia asta. Dar cu siguranță va fi luată în calcul. Să știți că nu m-au deranjat atât de mult parcările sau că nu există parcări, ci lipsa de civilizație a oamenilor care populează aceste parcări și care abuzează în mod frecvent de anumite lucruri.”, a mai spus Gabriela Cristea, în mediul online.

Adauga un comentariu