Cultural

Gabriela Cristea, apariții surprinzătoare pe Facebook. De ce a fost criticată vedeta

Publicat: 08 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea apariții surprinzătoare pe Facebook. De ce a fost criticată vedeta
Gabriela Cristea și-a surprins fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze inedite, însă a avut parte de replici dure din partea unor internauți.

Celebra prezentatoare Gabriela Cristea i-a uimit pe internauți cu apariții surprinzătoare pe Facebook. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să se afișeze în ipostaze care de multe ori provoacă discuții aprinse în mediul online. Recent, Gabriela Cristea a postat câteva fotografii inedite care au declanșat un val de reacții. Iată de ce a fost criticată vedeta.

Gabriela Cristea, în ipostaze surprinzătoare pe Facebook

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Celebra prezentatoare are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Aceasta este căsătorită cu Tavi Clonda, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima și care o susține mereu. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar de când au devenit părinți, radiază de fericire.

Gabriela Cristea are un trecut tumultuos, însă își asumă fiecare capitol din viața sa, inclusiv pictorialul îndrăzneț în revista Playboy, făcut la începutul carierei sale artistice. Vedeta a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri de amploare în showbiz-ul autohton și a fost criticată de cei din jur.

În pofida replicilor dure ale unora, Gabriela Cristea se bucură din plin de viață alături de soțul ei. Vedeta tv este activă și în mediul online, unde postează fotografii de familie, dar și poze inedite. Aceasta nu ezită să se afișeze nemachiată și în ipostaze surprinzătoare. Prezentatoarea s-a afișat de această dată într-o ipostază aparte, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

De critici în mediul online a avut parte și Charlotte Năstase, fiica lui Ilie Năstase. Tânăra i-a uimit pe toți după ce și-a făcut cont pe Onlyfans și se afișează în ipostaze incendiare.

De ce a fost criticată de internauți celebra prezentatoare

Gabriela Cristea a postat recent câteva fotografii pe rețelele de socializare în care apare nemachiată. Aceasta a renunțat la make-up și la ținutele sexy și s-a afișat într-o ipostază inedită. Vedeta a fost criticată de internauți că are gușă și a pus câteva kilograme.

,,Ce gușă ai, zici că ești pelican!”, a fost remarca unui internaut.

Reacția prezentatoarei Gabriela Cristea nu a întârziat să apară, postând un mesaj pentru cel care a criticat-o.

„Da, am gușă, dar nu mă stresez în nici un fel. Nu o ascund.”, a transmis vedeta.

În pofida criticilor celor din jur, Gabriela Cristea se bucură din plin de viață și nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite pe rețelele de socializare. Celebra prezentatoare are o carieră impresionantă și este apreciată de publicul autohton. Recent, vedeta a refuzat să participe la „America Express” cu toate că și-ar fi dorit mult să fie printre concurenți în faimoasa competiție.

„Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema.”, a precizat Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și-a surprins fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze inedite, însă a avut parte de replici dure din partea unor internauți. Celebra prezentatoare nu ține cont de criticile celor din jur și se bucură din plin de viață și de celebritate.

Adauga un comentariu