Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în relații tensionate cu nașii Cristina și Mădălin Ionescu: „Nu prea ne…”

Publicat: 13 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în relații tensionate cu nașii Cristina și Mădălin Ionescu Nu prea ne...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, împreună cu nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre relația pe care o au cu nașii lor de cununie. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în urmă cu aproape 6 ani de zile, iar nași de cununie le-au fost Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Cei doi au recunoscut că relația cu nașii lor nu este una foarte apropiată.

Ei obișnuiesc să se vadă o dată sau de două ori pe săptămână. Tavi Clonda a dezvăluit că fiicele lor sunt mai apropiate decât ei.

„Nu prea ne spunem nași-fini. De obicei ne spunem pe nume. Relația e ok, în limita timpului, ne vedem o dată, de două ori pe săptămână. Ținem legătura prin telefon, avem un grup al nostru. E o relație ok, se poate și mai bine, eu m-am împrietenit cu toată lumea și mai mult, dar timpul nu ne permite. Fetele sunt mai apropiate decât noi. O știm de foarte mult timp. Ne-am împrietenit mai mult când am fost colegi la aceeași televiziune, în 2013 sau 2014”, a spus Tavi Clonda pentru un post de televiziune.

Gabriela Cristea, supărată pe Mădălin Ionescu: „Nu a început tocmai roz!”

Gabriela Cristea este foarte sinceră când vine vorba de familia ei. Vedeta a dezvăluit că relația ei cu Mădălin Ionescu a fost tensionată la început, după ce prezentatorul a vorbit despre ea în mai multe emisiuni televizate. Între timp, tensiunile dintre cei doi s-au diminuat de-a lungul timpului.

 „Nu mai știu de când o știu pe Cristina. Am lucrat împreună, o știu de la Mădălin. Relația mea cu Mădălin nu a început tocmai roz, pentru că el a lucrat la Acces Direct și a făcut niște emisiuni în care nu prea mi-a plăcut cum a vorbit despre mine. Mi-a explicat care a fost situația, lucrurile între timp s-au așezat și relația noastră de prietenia e una foarte mișto”, a transmis Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, probleme cu fiscul

Gabriela Cristea trece prin momente grele. Vedeta de la Kanal D are probleme mari cu fiscul. Care este anunțul oficial pe care l-au făcut cei de la ANAF. Brunetei nu i-a venit să creadă.

Celebra prezentatoare TV are probleme serioase cu ANAF-ul, din cauza unor datorii mai vechi. Se pare că soția lui Tavi Clonda a fost somată de către cei de la Agenția Națională de Administrare Fiscală și grăbită să plătească anumite datorii pe care vedeta le are de câțiva ani. În caz contrar, Gabriela Cristea riscă să rămână fără nimic, trezindu-se cu toate conturile blocate.

Este vorba despre datoriile vedetei de la Societatea Clonda Doina-Gabriela, firmă cu sediul în sectorul 1 al Capitalei, deschisă în anul 2015 și deținută de către soția artistului Tavi Clonda. Potrivit ANAF, firma înregistrată pe numele brunetei a fost somată la mijlocul lunii ianuarie 2021 pentru a achita „debite datorate bugetului general consolidat al statului”, pentru a nu fi pusă în situația de a fi executată silit. Firma Gabrielei Cristea nu este singura care s-a trezit cu asemenea probleme de ordin financiar, fiind al 126-lea caz din 1736 de societăți somate de ANAF.

Adauga un comentariu