Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de vis la mare! Cei doi au părăsit Bucureștiul pentru câteva zile

Publicat: 10 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea și Tavi Clonda vacanță de vis la mare Cei doi au părăsit Bucureștiul pentru câteva zile
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o relație specială cu admiratorii lor de pe rețelele de socializare și, ori de câte ori au ocazia să împărtășească ceva cu aceștia, o fac fără ezitare

După o perioadă în care au avut un program foarte încărcat, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să-și facă bagajele și să meargă într-o scurtă vacanță la mare alături de cele două fetițe ale lor. În aceste momente se află la pe litoral, acolo unde deja cele două micuțe s-au împrietenit destul de bine cu apa mării.

Au mers la plajă, au făcut baie în mare și o serie de fotografii pe care le-au împărtășit cu fanii lor de pe Instagram.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o relație specială cu admiratorii lor de pe rețelele de socializare și, ori de câte ori au ocazia să împărtășească ceva cu aceștia, o fac fără ezitare. Cei doi le-au dezvăluit planurile pentru perioada următoare și, dacă la o primă vedere au dat de înțeles că se află într-o escapade romantică la mare, doar ei doi, fanii au avut parte de o surpriză, pentru că imaginile postate ulterior le-au confirmat că alături de ei se află și cele două fetițe.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, vacanță la mare alături de fetițele lor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-a făcut o surpriză celor două fetițe ale lor, așa că au plecat la mare. Se declară foarte mulțumiți de cum au decurs lucrurile până acum, de hotelul în care sunt cazați și de cum au reușit să se distreze.

Cu puțin timp în urmă, Gabriela Cristea a postat și un mesaj pentru admiratorii ei, pentru a le spune că nu au venit singuri, ci împreună cu cei doi copii.

„Dupa prima poza ar parea ca suntem intr-o escapada romantica in doi darrrr.. swipe left sa descoperiti “romantismul” nostru in patru.”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Fanii celor doi i-au complimentat și au avut numai cuvinte frumoase de spus. Unii dintre ei chiar i-au confirmat Gabrielei Cristea că cele două fetițe au moștenit frumusețea de la mama lor.

„Frumoase foc fetitele. Seamănă cu tine Gabriela.”, „O familia superbă! Nu am cuvinte”, „Sunteți frumoși, minunați amândoi”, „O familie frumoasă la propriu și figurat!”, sunt doar câteva dintre comentariile venite din partea fanilor.

Adauga un comentariu