Cancan

Gabriela Cristea, taxată dur după ce a îmbrăcat o rochie prea mulată: „Toate șuncile ies în evidență”

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea taxată dur după ce a îmbrăcat o rochie prea mulată Toate șuncile ies în evidență
Gabriela Cristea a fost recent ținta unor critici aspre din partea internauților

Gabriela Cristea a intrat iar în gura internauților și a fost taxată dur după ce a îmbrăcat o rochie prea mulată pentru silueta ei. Astfel, comentariile au fost destul de dure la adresa prezentatoarei TV, care are parte de mult hate în ultima vreme. Cu toate acestea, Gabriela Cristea își vede înainte de viața ei și nu pare prea afectată de toate aceste critici.

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, a fost recent ținta unor critici aspre din partea internauților după ce a postat pe Instagram un video în care își promova noile sale produse de patiserie. În video, Cristea apare îmbrăcată într-o rochie galbenă mulată, care a stârnit controverse și comentarii negative.

Gabriela Cristea, taxată dur după ce a îmbrăcat o rochie prea mulată

În clipul postat pe Instagram, Gabriela Cristea promovează delicioasele sale cheesecake-uri cu lămâie, ciocolată și fistic, precum și brownie-uri cu ciocolată, fistic și lămâie. Îmbrăcată într-o rochie galbenă strâmtă, Cristea mușcă cu plăcere dintr-o prăjitură cu ciocolată și exclamă:

„Îmi e frică să nu mă murdăresc cu ciocolată. Mamă și ce bun e! Are o tonă de ciocolată…”

Cu toate acestea, atenția multora nu a fost captată de produsele delicioase, ci de rochia pe care o purta vedeta. Unii dintre internauți nu au fost deloc indulgenți în comentariile lor:

„Rochia horror! Toate șuncile ies în evidență. Burta, chiloții și hălcile”, a scris un utilizator, criticând alegerea vestimentară a Gabrielei.

Un alt comentator a adăugat: „Este frumoasă Gabriela, dar rochia nu o avantajează și dacă purta un corset era super”.

Un alt internaut a remarcat: „Cu aceeași rochie jegoasă pe piept cum i-a curs din gură, a apărut și în emisiunea Mireasa. Nu este suficient să fii machiată dacă rochia de pe tine pute”.

Aceste reacții au stârnit discuții aprinse printre fanii Gabrielei, unii susținând că astfel de comentarii sunt nepotrivite și nepoliticoase. Totuși, nu toți au fost de aceeași părere, unii considerând că vedeta ar trebui să acorde mai multă atenție alegerilor sale vestimentare, mai ales când apare în fața camerei.

Cum se dezvoltă noua ei afacere

Pe lângă criticile primite, video-ul a reușit totuși să atragă atenția asupra noilor produse de patiserie pe care Gabriela le vinde. Cheesecake-urile și brownie-urile promovate în clip par să fie delicioase și bine primite de către cei interesați de dulciuri rafinate.

Criticile referitoare la alegerea vestimentară a Gabrielei Cristea evidențiază cât de importantă este percepția publicului, mai ales în era social media. Deși vedeta a fost aspru criticată, ea continuă să își promoveze cu entuziasm produsele de patiserie. Rămâne de văzut dacă Gabriela va ține cont de feedback-ul primit și va alege să își ajusteze stilul vestimentar în viitoarele apariții publice.

Adauga un comentariu