National

Gabriela Firea, după vizita lui Ludovic Orban și a lui Nicușor Dan în spitalele din Capitală: „Prilej să mai dea o declaratie anti-Firea”

Publicat: 16 nov. 2020
Gabriela Firea
Fostul primar General al Capitalei, Gabriela Firea

Luni, 16 noiembrie, Gabriela Firea a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care comentează vizita lui Ludovic Orban și a lui Nicușor Dan, în spitalele  administrate de Primăria Capitalei. Atunci când Orban a declarat că nu s-a găsit nicio neregulă, fostul primar al Capitalei i-a recomandat să verifice şi spitalele administrate de Ministerul Sănătăţii.

« “Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!” Asta-i zice primarul dreptei unite in rele premierului dreptei care a falimentat economia si a dat de gard lupta cu pandemia!

Azi s-a consumat episodul : plimbat de mână prin spitalele din Bucuresti, administrate de Primarie. Cu scopul de a gasi ceva gresit – prilej să mai dea o declaratie anti-Firea.», a scris Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „Pe când o vizită la spitalele din subordinea ministerului?”

Prim-vicepreședintele PSD i-a recomandat premierului României să viziteze și spitalele aflate în subordinea Ministerului Sănătății, fiindcă, spune ea, sunt adevărate pericole pentru pacienți. Acestea nu ar avea avize ISU, încercări de remediere sau nu sunt respectate cu religiozitate măsurile impuse.

„Surpriza! Totul este lăsat in buna regula si organizare, investitiile in sanatate din ultimii 4 ani se simt.

Pe cand o vizita la spitalele din subordinea ministerului?

Va dau eu, puisorilor, lista spitalelor de sub Tataru care sunt adevarate pericole pentru pacienti! Fara avize ISU, fara incercare de remediere, fara progres, fara respectarea masurilor primite.

Si nu, nu va grabiti sa dati vina pe medici si manageri! Ei au facut tot ce este omeneste posibil!”, adaugă Firea.

„Uite-așa un obraz gros avem, Nicușoare!”

Gabriela Firea aruncă acuze spre Ludovic Orban și spre Nicușor Dan, care ar fi vinovați pentru evenimentele nefericite, ce tocmai s-au petrecut, din cauză că mereu au tăiat banii de la Sănătate.

Voi sunteti vinovati, pentru ca ati taiat mereu banii de la Sanatate!

Si cand eu am investit 4 ani in spitalele Primariei, am facut-o doar cu votul consilierilor generali social democrati.

Cei de dreapta s-au opus, au votat impotriva, in dispret fata de nevoile bucurestenilor!

“Uite-asa un obraz gros avem, Nicusoare! Maine mergi cu mine in campanie electorala, sa ma aleg deputat de Bucuresti, la cantinele sociale, cresele, centrele pentru persoanele vulnerabile din Capitala! Da, alea deschise sau in care a investit masiv Firea. Am auzit ca-s bune pentru o poza de campanie!” – zice Orban, cocotandu-se obraznic pe munca altora», scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea continuă cu acuzațiile: „Guvernul Orban măsluiește raportările COVID 19”

Guvernul Orban măsluiește raportările COVID 19, ca să poată justifica organizarea alegerilor. Au schimbat procedura de raportare pentru a putea manevra informatiile. Noul sistem de raportare este folosit pentru ca datele transmise public să susțină afirmațiile mincinoase ale lui Orban, despre rezultatele măsurilor luate de guvern.”, scrie Gabriela Firea.

Gabriela Firea declară că există bolnavi neraportați în fiecare zi, deoarece sunt îngrămădiți în secții de Terapie Intensivă suprasolicitate.

„Bolnavii neraportați zilnic există, însă, și sunt înghesuiți claie peste grămadă în secțiile ATI care nu mai fac față și care ajung să omoare în loc să salveze vieți.”

Adauga un comentariu