Actualitate

Gabriela Firea atacă afirmația premierului privind încrederea oamenilor în partide: ”La alegerile locale, oamenii nu aleg partide, sigle, aleg nişte cetăţeni”

Publicat: 17 aug. 2020
Gabriela Firea vorbește la microfon
Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD

Gabriela Firea atacă afirmația premierului privind încrederea oamenilor în partide: ”La alegerile locale, oamenii nu aleg partide, sigle, aleg nişte cetăţeni”

Gabriela Firea arată cât de greșit este ceea ce Ludovic Orban a afirmat, și anume faptul că PNL și USR-PLUS beneficiază de o încredere de 55% în București.

„Nu urmează alegeri parlamentare, deci în proporţie de 70% contează omul, candidatul. La alegerile locale, oamenii nu aleg partide, sigle, aleg nişte cetăţeni. Este iraţional ce transmit partidele, se lauda dl Orban ca dl Dan are 55%, zicea că aproape 30% PNL cu aproape 25% USR… Ne bizuim şi pe echipa politică, dar niciun bucureştean nu va vota la primărie câteva sigle de partid împreunate”, a declarat Gabriela Firea

Afirmația lui Ludovic Orban. Gabriela Firea atacă afirmația premierului

Duminică, atunci când premierul României a fost întrebat care sunt șansele alianței PNL-USR-PLUS de a câștiga primăriile din București, acesta a oferit următorul răspuns:

PNL e primul partid din București, USR-PLUS e al doilea partid din București ca încredere și intenție de vot. Împreună totalizăm aproximativ 55% din opțiunile alegătorilor. Campania noastră e foarte clară, foarte simplă. Ne adresăm bucureștenilor și, evident, alegătorilor pentru a-i determina în primul rând să iasă la vot. E o miză uriașă să eliberăm Bucureștiul de dominația incompetenței și corupției PSD-iste și să voteze cu candidații noștri și, la listele de consilieri generali sau consilieri locali, cine e cu PNL votează cu PNL, cine e cu USR-PLUS, votează cu USR-PLUS”.

Gabriela Firea a făcut publică lista viitorului Consiliu General

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, și-a depus duminică dosarul pentru candidatura pentru al doile mandat. Aceasta a prezentat astăzi lista viitorului Consiliu General. Aceasta a afirmat că este vorba despre personalități marcante ale României și Bucureștiului (politicieni, oameni de sport sau artă, dar și cadre medicale, profesori și juriști).

„Personalități marcante ale țării și Capitalei ni se alătură pentru a continua ceea ce am început acum 4 ani: modernizarea Bucureștiului! Depunem împreună, în aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se află: Petre Roman – prim ministru al României (1990-1991), îndrăgita actriță Monica Davidescu, oamenii de sport si fair-play: Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieșiu, alături de cadre medicale, profesori, juriști, ingineri.
Așa cum am lucrat în ultimii 4 ani, așa vom lucra și în următorii 4 în Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitală, și mă bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate”, a afirmat Gabriel Firea.

Gabriela Firea nu a ezitat. Și-a depus dosarul pentru al doilea mandat

Pe lângă Gabriela Firea, pentru Primăria Bucureștiului se luptă și Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR şi Traian Băsescu, din partea PMP. Se crede că Nicușor Dan va pierde foarte multe voturi în favoarea fostului președinte.

”Mi-am depus candidatura pentru al doilea mandat. Am făcut-o cu gândul la bucureșteni, ca și prima dată. Am văzut că nimeni nu vorbește despre oameni. Cred că oamenii sunt cei mai importanți.
Prima mea grijă e să trecem cu bine această criză sanitară. Suntem într-un război sanitar. Am avut grijă de cadrele medicale, am dotat cum se cuvine spitalele. Bucureștiul nu va deveni astfel focar. Am început acum un amplu program pentru donarea de plasmă sanguină care va salva mii de vieți. M-aș bucura ca și Guvernul să se alăture demersului Primăriei Capitalei”, a spus Gabriela Firea.

Comentarii
  • Transportul public al Bucureștiului este deficitar, tramvaie vechi care trebuiau date demult la casare și care circula și se defectează foarte des, troleibuze vechi, încă foarte multe autobuze vechi, în plus se așteaptă foarte mult timp în stații. Cum sa se păstreze distanțarea fizica dacă mergem înghesuiți în mijloacele de transport în comun??? Dublați, triplati parcul de mijloace de transport în comun, introduceți tramvaie noi, troleibuze noi, tot parcul sa fie noi și echilibrat pentru ca pe toate traseele sa circule mijloace de transport în comun, sa nu mai fim nevoiți sa așteptăm foarte mult timp în stații! Introduceți și transport în comun particular ca să suplimenteze pe cel comun de stat – permiteți și altor firme particulare de transport sa circule prin București! Introduceți trenuri pe Centura Capitalei cu conexiuni către toate liniile de metrou, tramvaie, autobuze, trenuri, etc!
    In plus, Bucureștiul este un grajd cu multe zone unde pute a urină. Și mai vreți să mai candidați pentru încă un mandat???? !!!!
    Dupa orele 23:00 – toate străzile, străduțele, etc din București sa fie spălate seară de seara cu apa, săpun și dezinfectant – acțiune comuna desfășurată în paralel de Primăria Capitalei împreună cu primăriile de sectoare, firme particulare de curățenie, etc! Exact ca în tarile civilizate! Dacă nu sunteți în stare, va puteți retrage din cursa pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, lăsând locul unor persoane într-adevăr competente! Am văzut ce ați făcut /sau mai bine spus – ce n-ați făcut în București – Nimic +1 – Câteva autobuze, haos prin aceste 23 de companii municipale, pierderi de agent termic pe rețea, Termoenergetica risca sa intrr în insolvență din cauza datoriilor cumulate către ELCEN, reluând-se caruselul defunctei RADET. Singurii primari care fac ceva ca lumea în București sunt la Sectoarele 4, urmat de Sectorul 3. În rest, haos și mizerie. Centrul, zona Unirii, Zona Cavafii Vechi, etc sunt împuțite, pute a urină, foarte multe clădiri stau sa pice, sunt foarte vechi, adevărate ruine, pericole în caz de cutremur. Ce ați făcut, Stimata Doamna Firea????? Nimic +1. Atât!

  • Votați Firea și Bucureștiul va fi în mizerie ca și pana acum! Da, cu excepția anumitor sectoare 4 și 3. Dar Bucureștiul are și Sectoarele 1,2,5 și 6. Pentru Bucureștiul în mizerie – Votați Gabi Firea!

  • Mutați Capitala României la Alba Iulia și vom fi mult mai câștigați! Un hibrid ca Bucureștiul nu are de ce sa rămână Capitala a României!

Adauga un comentariu