Actualitate

Gabriela Firea, dată în judecată de Nicușor Dan pentru calomnie: ”A spus că am luat bani pentru a ajuta cetățeni în diferite chestiuni”

Publicat: 15 sept. 2020
Nicușor Dan și Gabriela Firea
Ultimul sondaj IRSOP în Capitală înainte de alegeri arată că Gabriela Firea, favorită clară în faţa lui Nicuşor Dan.

Nicușor Dan va intenta proces civil contra primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru calomnie și afirmații calomnioase. Nicușor Dan anunță că Gabriela Firea a făcut afirmații calomnioase la adresa sa și va trebui să răspundă.

”A spus despre mine, explicit, că am luat bani pentru a ajuta cetățeni în diferite chestiuni. Înțeleg că ea nu poate să conceapă ca cineva să-și dedice 15 ani din viață ca să apere niște principii, niște oameni împotriva abuzurilor autorităților. Nu poate să înțeleagă, pentru că nu e în sistemul ei de valori că cineva poate să doneze din banii lui, gratuit, pentru o cauză”, a spus Dan.

Acesta a susținut că atunci când cineva face afirmații mincinoase despre altcineva trebuie să plătească.

„Voi intenta proces civil pentru calomnie și afirmații calomnioase primarului PSD Gabriela Firea. Mai am obligația să apăr spațiul public de dejecții revărsate de un contracandidat politic”, a precizat Nicușor Dan.

Ce spune, Gabriela Firea despre înregistrarea cu Nicușor Dan care vorbeşte despre interlopi

Gabriela Firea are o reacţie de ultimă oră la înregistrarea în care Nicușor Dan vorbeşte despre interlopi. Înregistrarea a fost difuzată de Dana Budeanu şi arata o convorbire cu Nicușor Dan care s-ar folosi de influenţa lui în discuţiile purtate cu un reprezentan al Primăriei Sectorului 4.

Nicușor Dan încearcă să intervină pentru un controversat om de afaceri. Gabriela Firea considera că înregistrarea dovedeşte legăturile strânse între Nicușor Dan şi interlopii din Bucureşti.

Gabriela firea considera că Nicușor Dan are legături strânse cu interlopii

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, considera faptul că înregistrarea dovedeşte legăturile strânse ale lui Nicușor Dan cu interlopii din Bucureşti.

„Oamenii merită să ştie adevărul! Uşor, uşor, ies la lumina secrete ruşinoase. Au trecut 8 ore vinovate de la publicarea în presă a înregistrării unei convorbiri telefonice în care candidatul “Dreptei Aproape Unite” face trafic de influenţa şi şantaj la o primărie de sector, în favoarea unui controversat om de afaceri – considerat chiar interlop -, din cauza implicării sale în activităţi cu droguri, trafic de persoane etc, şi care a construit ilegal o clădire (restaurant) în Parcul Tineretului.

De atunci, dinspre candidatul respectiv şi partidele care îl susţin se aude doar… o tăcere asurzitoare!

Oamenii nu pot fi minţiţi la nesfârşit!

Cel care se prezintă ca fiind salvatorul Bucureştiului se dovedeşte a fi “frate” cu interlopi.

Asta după ce a aflat o ţară întreagă fapul că, în actualul mandat de deputat, a primit foloase necuvenite – 50 000 de euro-, tot de la nişte afacerişti, pentru a-i reprezenta. Suma reală probabil este mult mai mare. Doar atât a trecut în declaraţia de avere”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Înregistrarea cu Nicușor Dan a fost publicată de Dana Budeanu

Dana Budeanu a publicat, în urmă cu puţin timp, o înregistrare cu Nicușor Dan care vorbea despre nişte oameni de afaceri din Sectorul 4. Acesta intervenea în apărarea acestora pentru a nu fi sancţionaţi de Primăria Sectorului 4. Conform informaţiilor prezentate în înregistrare se pare că Nicușor Dan vorbea despre Mihai Mitrache, un controversat om de afaceri ce se presupune că ar avea legaruri şi cu lumea interlopă din Bucureşti. Mihai Mitrache are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4 pe tema unei locaţii din parcul ” Lumea Copiilor”.

Între timp, Nicuşor Dan a reacţionat, susţinând că înregistrarea nu arată nimic compromiţător.

Nicușor Dan şi Gabriela Firea, lupta fără sfârşit pentru Primăria Bucureşti

Nicușor Dan şi Gabriela Firea se afla într-un război deschis pe tema candidaturii la Primăria Capitalei. Nicușor Dan nu pierde nicio ocazie de a o ataca pe Firea. Totuşi, un episod amuzant s-a întâmplat acum câteva zile când, Gabriela Firea, a explicat o întâmplare ce îl are în centru pe Nicușor Dan. Primarul Capitalei i-a răspuns în stilul caracteristic lui Nicusor Dan atunci când a primit, din partea acestuia, un SMS prin care o anunţă să se prezinte la o confruntare. Firea i-a oferit câteva sfaturi, a pus câteva emoticoane şi s-a semnat: Actualul şi viitorul primar al Bucureştiului, succes la locul 2.

Redăm, mai jos și integral, întreaga înregistrare făcută publică de Dana Budeanu și care în arată într-o altă ipostază pe Nicușor Dan.

Comentarii
Adauga un comentariu