Actualitate

Gabriela Firea lansează un atac dur la Ludovic Orban: „Ludovice, uite-așa un obraz gros avem!“

Publicat: 17 nov. 2020
Gabriela Firea vorbește la microfon
Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, lansează un atac dur la adresa primului minsitru, Ludovic Orban. Într-un mesaj pe Facebook,  Gabriela Firea îi bate obrazul lui Ludovic Orban, după ce împreună cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, a efectuat controale în spitalele din subordinea Primăriei Capitalei.

“Ludovice, uite-așa un obraz gros avem! Dar să nu mai zici cuiva! Să rămână între noi!” Asta-i zice primarul dreptei unite în rele premierului dreptei care a falimentat economia și a dat de gard lupta cu pandemia! Azi s-a consumat episodul: plimbat de mână prin spitalele din București, administrate de Primărie. Cu scopul de a găsi ceva greșit – prilej să mai dea o declarație anti-Firea. Surpriză! Totul este lăsat în bună regulă și organizare, investițiile în sănătate din ultimii 4 ani se simt“, a scris Gabriela Fire ape pagina ei de Facebook.

Gabriela Firea: „Pe când o vizită la spitalele din subordinea ministerului?“

Liderul PSD îi transmite lui Ludovic Orban că ar face bine să meargă și în spitalele aflate în subordinea Ministerului Sănătății.

„Pe când o vizită la spitalele din subordinea ministerului? Vă dau eu, puișorilor, lista spitalelor de sub Tătaru care sunt adevărate pericole pentru pacienți! Fără avize ISU, fără încercare de remediere, fără progres, fără respectarea măsurilor primite.

Și nu, nu vă grăbiți să dați vina pe medici și manageri! Ei au făcut tot ce este omenește posibil! Voi sunteți vinovați, pentru că ați tăiat mereu banii de la Sănătate! Și când eu am investit 4 ani în spitalele Primăriei, am făcut-o doar cu votul consilierilor generali social democrați. Cei de dreapta s-au opus, au votat împotrivă, în dispreț față de nevoile bucureștenilor!“, a precizat Gabriela Firea.

„Uite-așa un obraz gros avem, Nicușoare!“

Fostul edil al Bucureștiului îi transmite lui Ludovic Orban să meargă în campanile electorală la cantinele sociale, creșele, centrele pentru persoanele vulnerabile din Capitală, unde a investit primăria în timpul administrației Gabriela Firea.

„Uite-așa un obraz gros avem, Nicușoare! Mâine mergi cu mine în campanie electorală, să mă aleg deputat de București, la cantinele sociale, creșele, centrele pentru persoanele vulnerabile din Capitală! Da, alea deschise sau în care a investit masiv Firea. Am auzit că-s bune pentru o poză de campanie!” – zice Orban, cocoțăndu-se obraznic pe munca altora”, a mai scris fostul Primar General al Capitalei pe Facebook.

„Azi noapte nu se putea respira în București!“

Într-o altă postare, prim-vicepreședintele PSD trage un semnal de alarmă legat de aerul din Capitală, unde spune că nu se putea respira în noaptea de luni spre marți.

„Noaptea trecută, în București! Ministrul mediului doarme! Primarul așteaptă mesajul scris de consultanți. Premierul își face freza! E dimineață! Niciun comandament, nicio măsură, nicio explicație! Unde e transparența promisă oamenilor? Unde sunt soluțiile?

De ce nu se putea respira acum câteva ore? Ce s-a mai ars? Ceva păcură la CET-urile Ministerului Energiei? Ceva deșeuri necontrolate prin cartiere sau în zona limitrofă? Trafic rutier nu este noaptea! Deci, s-a produs iar un abuz, o ilegalitate! Alo, Garda de Mediu!!“, atenționează Gabriela Firea.

„Nu-ți faci campanie pe la gropile de gunoi?“

Gabriela Firea îi transmite ironic lui Ludovic Orban să meargă în campanie electorală la gropile de gunoi din jurul Bucureștiului.

„Orban, nu mergi în vizită de lucru? Nu-ți faci campanie pe la gropile de gunoi? Pe la CET-urile în care nu ai investit niciun leu? Cu Nicușor de mână, firește! Plimbat de tine în lesă! Să te lipești de procente! Nu vă e rușine de oameni? Propagandă si iar propagandă! Nicio acțiune concretă! Zero muncă! Totul pentru poze! Aveți toate pârghiile : președinte, premier, miniștri, primari, instituții!

Cine vă impiedică? A, da! Fi-rea… Pe-se-de! Munciți, veniți cu soluții! De asta v-au ales oamenii! Nu să vă plimbați pe la obiectivele realizate de Firea și echipa ei, pentru care nu ați făcut altceva decât vot contra în Consiliu, blocaj si boicot!”, mai scrie Gabriela Firea.

Comentarii
  • deci,cu o asa zdreanta nu ai cum sa iesi la liman…nu stiu cum se descurca pandele cu ea acasa,dar cred ca-i face si lui zile fripte….probabil,jegul asta ofileste tot ce atinge…fereasca Domnul de asa ceva

  • Aceasta gabriela ionescu-popescu-vranceanu-firea-pandele si cine stie cati vor mai urma,dupa ce ca-i urata ca dracu,mai e si rea ca o zgriptoroaica

Adauga un comentariu