Cancan

Gabriela Prisăcariu, o mămică foarte activă pe Instagram. Motivul pentru care a fost criticată de fani

Publicat: 19 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Prisăcariu o mămică foarte activă pe Instagram. Motivul pentru care a fost criticată de fani
Gabriela Prisăcariu și-a început ziua de azi cu un anunț surprinzător pe rețelele de socializare

Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe Instagram, chiar și după ce a devenit mămică. În urma căsătoriei cu Dani Oțil, celebrul prezentator de la Neața, tânărul model și-a schimbat numele de pe Instagram în gabriela.prisacariuotil. Nunta celor doi soți a fost o ceremonie discretă la care au participat doar 42 de persoane, iar nașii lor sunt Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu.

Gabriela Prisăcariu, poze cu fiul său pe Instagram

Se pare că declarația Gabrielei Prisăcariu cu privire la soțul său se confirmă și în postările de pe Instagram. Ea și Dani Oțil sunt, într-adevăr, foarte fericiți împreună și se iubesc la fel ca la început. Tot mai des în ultima perioadă, tânăra doamnă Oțil postează imagini cu soțul și cu băiețelul lor, ascunzându-i însă fața micuțului de ochii curioșilor.

Iar atunci când bebelușul nu se află în cadru, Gabriela Prisăcariu își pune în valoare fizicul de invidiat. Poartă ținute sport și elegante, care o avantajează, ori le arată urmăritorilor săi cum își petrece o dimineață relaxantă. Într-una dintre cele mai recente postări, tânăra mămică se desfată cu serialul preferat de pe Netflix, servind cafea dintr-o ceașcă specială.

Gabriela Prisăcariu Instagram
Soția lui Dani Oțil și-a oferit un moment de relaxare

Bineînțeles, comentariile răutacioase ale internauților nu au întârziat să apară, mulți criticând-o pentru silueta pe care o are la puțin timp după naștere. Se pare că unii fani sunt deranjați de faptul că Gabriela a reușit să slăbească atât de mult, într-un timp scurt. Ca răspuns la aceste comentarii, fotomodelul a fost cât se poate de direct și i-a invitat pe hateri să îi dea unfollow:

„Am o întrebare pentru astea care vă frustrează mai nou postările mele. Nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată îmi spuneați «lasă că o să te văd eu după ce faci un copil dacă mai arăți așa». Unfollow, e simplu, nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere!”, a spus Gabriela pe contul de Instagram.

Cine este Gabriela, soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisacariu este unul dntre cele mai bine cotate modele din țara noastră. Aceasta a intrat în lumina reflectoarelor în urma cu mai bine de 6 ani, când a participat la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Cu toate că a fost poreclită de către adversarele sale „Scorpia” datorită faptului că era obsedată de curățenie, Gabriela Prisăcariu a fost una dintre preferatele celebrului designer.

După terminarea acelei emisiuni, tânăra a participat și la o emisiune matrimonială, în încercarea de a-și găsi sufletul pereche. Cu toate acestea, nu a avut prea mult noroc, iar afirmațiile sale de la acea vreme au adus-o în centrul atenției:

„Bărbaţii caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea şi nici nu caut. Am fost cu bărbaţi care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt şi frumoasă, şi mai am şi ceva în cap, aşa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, declara atunci Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu, o mămică activă

Se pare că tânăra soție a lui Dani Oțil nu poate sta departe de activitatea care a consacrat-o. Astfel, după numai 5 săptămâni de la naștere, ea a revenit la modelling, fiind implicată în câteva noi proiecte.

„Tocmai am încheia primul meu job după lunga pauză, a fost interesant, nu am încăput în câteva perechi de pantaloni, rușinică. Sunt la cinci săptămâni după naștere și, ce credeți, și eu simt presiunea aia de care vorbesc toate mămicile, cum să facem să slăbim. Ei bine, eu nu îmi permit să stau doi ani acasă cu bebelușul. Dacă stau doi ani acasă, pe urmă, gata, adio modelling. Un model nu poate să profeseze până la bătrânețe, a trebuit să mă pun repede pe picioare”, le-a mai mărturisit Gabriela Prisăcariu fanilor de pe Instagram.

Adauga un comentariu