Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu, sfâșiată de durere! Soția lui Dani Oțil a dat vestea tristă pe internet: „Gălușcuța noastră a murit”

Publicat: 12 aug. 2022
Gabriela Prisăcariu plânge
Gabriela Prisăcariu, sfâșiată de durere

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul autohton. Relația lor a avansat cu pași repezi, iar după ce s-au logodit a urmat vestea că blondina este însărcinată. Se poate spune că cei doi erau pregătiți pentru momentul în care vor deveni părinți, căci putem spune că au exersat asta pe Gălușcă, pisica lor.

Din imaginile postate de cei doi pe rețelele de socializare putem spune că felina nu doar că beneficia de cea mai bună îngrijire, ci și de foarte multă iubire. Venirea pe lume a lui Luca Tiago, fiul lor, nu a schimbat asta, căci Gălușcă nu era nicidecum un animal de companie, iar vedete o tratau ca pe sora mai mare a băiețelului.

Gabriela Prisăcariu a făcut anunțul pe rețelele de socializare

Astfel că durerea a fost imensă atunci când au aflat că felina lor a fost călcată de mașină.Cea care a dat vestea a fost Gabriela Prisăcariu, iar din mesajul transmis pe internet se poate citi printre rânduri și tristețea, durerea, dar și indignarea acesteia.

Este vestea tristă pe care a făcut-o Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare, în urmă cu doar câteva momente. Se pare că de vină pentru suferința lor este un șofer care mergea cu mult peste viteza admisă și care nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul cu pisica ei și a lui Dani Oțil.

„Gălușcă a fost călcată de mașină…nu îi înțeleg pe oamenii care merg cu așa viteză pe străduțele astea mici…mâine poate fi un copil. Gălușcuța noastră a murit”, a fost mesajul plin de durere transmis de Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Gălușcă a fost alături de Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în cele mai frumoase momente din viața lor. De pildă, atunci când au dat vestea că vor avea un copil, ei nu au uitat să o implice și pe Gălușcă, căci până la momentul venirii pe lume al băiatului lor, ea a fost primul „copil”.

Gabriela Prisăcariu vrea să își facă o nouă intervenție estetică

Ei bine, de data aceasta nu a apelat la vreo intervenție estetică, însă în urmă cu mai mult timp a dezvăluit faptul că își dorește nespus de mult să își mai facă o operație estetică. Mai concret, a precizat că vrea să își pună silicoane mult mai mari.

Reamintim faptul că frumoasa soție a lui Dani Oțil are implant mamar de mai bine de șașe ani, astfel că acum vrea doar să le schimbe cu unele mult mai mari, explicând faptul că anii, dar și sarcina și-au pus amprenta asupra lor și nu mai arată chiar așa cum își dorește ea.

„6 ani + o sarcină și implanturile mele arată perfect!! Eu aș vrea să le schimb cu unele mai mari (mi-au placut mult când alăptam)… dar trebuie să-l conving și pe dr.doctor pentru asta”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram în urmă cu mai mult timp.
Adauga un comentariu