Cancan

George Burcea și Viviana Sposub se pregătesc de nuntă? Ce a spus actorul

Publicat: 30 sept. 2020
George Burcea și Viviana Sposub sarut la Ferma
George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub se pregătesc de nuntă, cel puţin asta a lăsat de înţeles actorul în cadrul emisiunii „Ferma: Orășeni versus săteni”. George şi Viviana s-au cunoscut pe platourile de filmare la celebrul reality şi din câte se pare sentimentele sunt mari.

Cuplul format de cei doi este foarte apreciat de ceilalţi concurenţi din casa , dar și de către oamenii de acasă, nerăbdători să afle mai multe detalii despre legătura dintre ei, odată cu părăsirea competiției.

George Burcea și Viviana Sposub se pregătesc de nuntă?

Chiar dacă relaţia lor este la început George şi Viviana par foarte îndrăgostiţi. Actorul nu exclude varianta unei căsătorii cu aceasta, ba chiar este foarte încântat în privința unei astfel de posibilități, după cum a declarat în emisiunea „Ferma: Orășeni versus săteni”.

Într-o discuție la cu George Piștereanu, George Burcea a fost întrebat dacă și-ar dori să se căsătorească cu Viviana Sposub. Actorul nu a stat pe gânduri și a răspuns ,,DA” clar și răspicat, iar Piștereanu a continuat conversația, spunând că va veni la nuntă alături de Anna Lesko.

Cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre cei doi

Povestea de iubire dintre Viviana și George s-a înfiripat pe platourile de filmare și, se pare că, la scurt timp după ce au părăsit competiția, au menținut legătura și au plecat împreună la mare. După apariția fotografiilor cu cei doi îndrăgostiți surprinși în gara din Constanța, George Burcea a confirmat vacanța pe contul său de Instagram.

Când a părăsit competiţia Viviana, ctorul a declarat că o va căuta cu siguranță pe asistenta TV când va reveni acasă, lucru pe care l-a și făcut.

,,Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!” a spus George Burcea, vizibil afectat de plecarea șatenei din ,,Ferma”.

Andreea Antonescu l-a umilit pe George Burcea. „El acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

La mai puțin de o lună de la începerea noului sezon „Ferma. Orășeni vs Săteni”, un nou concurent a intrat în casă. Este vorba de nimeni alta decât Andreea Antonescu. Cântăreața a intrat în echipa orășenilor, cea care a câștigat fermierul săptămânii.

Andreea Antonescu a ajuns la Fermă, dar nu a fost primită cu bucurie de ceilalți concurenți. Cel mai deranjat de această situație este George Burcea. Imediat după ce a intrat în echipa orășenilor, artista a vorbit, din punctul său de vedere, despre despărțirea actorului de Andreea Bălan. Aceasta a vorbit cu răceală despre George Burcea și chiar l-a umilit cu privire la cariera lui.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate. Și asta în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a spus Andreea Antonescu.

De asemenea, fosta jumătate a trupei Andre i-a transmis lui George Burcea că între ei nu va fi deloc prietenie.

„Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a adăugat Andreea Antonescu.

Adauga un comentariu