Local

George Simion anunță că Dumitru Coarnă și europarlamentarul Cristian Terheș vor candida din partea AUR

Publicat: 20 iun. 2023
_____ Vizualizări 7 Comentarii
George Simion anunță că Dumitru Coarnă și europarlamentarul Cristian Terheș vor candida din partea AUR
George Simion, președintele AUR: ” Noi propunem salariul minim de 5.000 de lei brut. Statul va câștiga mai mult” - VIDEO

George Simion a anunțat în urmă cu câteva ore faptul că deputatul Dumitru Coarnă s-a înscris în formațiunea politică AUR, iar europarlamentarul Cristian Terheș va deschide lista pentru europarlamentarele de anul viitor.

Vă aducem aminte faptul că George Simion împreună cu partidul pe care îl conduce a lansat aplicația AUR, un soft în care se pot înscrie toți patrioții care doresc să facă o schimbare a țării.

Coarnă și Terheș pe listele AUR, anunță George Simion

Dumitru Coarnă și europarlamentarul Cristian Terheș vor candida din partea AUR, explică George Simion într-o postare publicată pe o rețea de socializare:

” Deputatul Dumitru Coarnă s-a înscris în AUR. Cristian Terhes va conduce lista la europarlamentare. Ce alți patrioți mai vreți în AUR?” a explicat liderul partidului AUR.

După anunțul făcut de George Simion, parlamentarul Dumitru Coarnă a anunțat că s-a înscris în partidul AUR pentru că simte că decizia de a se înscrie în AUR este o decizie a vieții lui și că formațiunea politică are nevoie de toți românii:

” Bună ziua oameni buni, astăzi 19 iunie 2023, am luat o decizie istorică a vieții mele, aceea de a mă înscrie în partidul politic AUR. Am cântărit extrem de mult această decizie, am concluzionat că România are nevoie de această forță politică care practic este într-o luptă directă cu gruparea de crimă organizată care conduce astăzi țara, și mă refer la PNL-PSD și să nu uităm de USR și UDMR. Rugămintea mea la dumneavoastră este să veniți cu toții în acest partid politic pentru că în 2024 este un an extrem de greu din punct de vedere politic, are nevoie de noi toți pentru că este o luptă extrem de grea, o luptă inegală de cele mai multe ori. Împreună vom reuși! Doamne ajută, Dumnezeu să ocrotească România.” a explicat Dumitru Coarnă.

În altă ordine de idei, secțiunea de comentarii a postării a fost luată cu asalt de către membrii și simpatizanții AUR. Conform datelor colectate, mai multe persoane îi cer lui Simion să-l ia în partid pe avocatul Gheorghe Piperea. Printre alte comentări, mai mulţi utilizatori îi cer pe listele de candidați din 2024 pe Liviu Pleșoianu, Dan Puric, Savaliuc sau Florin Călinescu. O surpriză apare în secțiunea de comentarii și solicitarea mai multor internauți a unei candidaturi a cunoscutului prezentator TV, Dan Negru.

Trebuie precizat faptul că, recent, George Simion a anunțat faptul că avocatul Gheorghe Piperea va fi numit Ministrul Justiției dacă formațiunea politică AUR va da noul Guvern în 2024.

AUR și-a lansat aplicația pentru mobil

George Simion a anunțat recent faptul că AUR și-a lansat aplicația pentru mobil care poate fi găsită pe toate magazinele online cum ar fi Google Play, Huawei Appgallery sau App Store – Apple. Acesta i-a invitat pe toți românii de bună credință să se înscrie pe platformă și să participe activ la procesul legislativ. Ba mai mult, aplicația prevede un sistem de bonusare pentru cei care sunt activi și care participă la evenimentele formațiunii politice:

” De aceea, fac un apel la toți românii care simpatizează AUR să-și descarce aplicația pe Iphone, pe Android, sau Huawei, sau pe www.aur.mobi. Acolo se pot implica plenar în activitățile AUR și pot aplica ca în 2024 polul suveranist să câștige. Pe platforma AUR, sediul nostru central, sediul unde vă puteți plăti cotizația, unde sunteți recompensați pentru vechimea în AUR din data la care ați depus adeziunea, primiți puncte la fiecare eveniment la care participați. Puteți, și nu vă dă nimeni, că am auzit că s-au dat oamenii afară. Pe platforma asta primiți puncte pentru fiecare persoană pe care o aduceți. Alături de AUR, pe fiecare utilizator de aplicație, om care după aceea poate să-și facă o echipă. Dacă nu vă place de un om din comună voastră, orașul vostru, puteți să vă faceți propria echipă. Sunt aici în Palatul Parlamentului, în Casa Poporului. Cred că este de datoria fiecăruia dintre noi să ne implicăm. Primele alegeri sunt pe 9 iunie 2024, într-un an. Faceți-vă cont pe platforma AUR. O să vă dau și mai multe detalii și mai multe informații despre cum funcționează platforma. Implicați-vă alături de noi, Unirea face Puterea. Nu îi lăsați pe unii sau pe alții să transforme AUR-ul într-un PSD, PNL sau într-un partid clasic. Noi suntem forța care va mătura sistemul.” se arată în postarea publicată recent de George Simion.

Așadar, George Simion i-a cooptat în echipa AUR pe Dumitru Coarnă și pe Cristian Terheș și nu este exclus ca lista să se completeze cu alte nume sonore.

 

Comentarii
  • Numai oameni de ” valoare”! Unul și unul, după chipul și asemănarea conducătorilor AUR.🤣
    Romania, încotro?🤦

  • George ,cu asemenea indivizi vrei tu sa aduci România pe drumul cel bun? După cum se vede numai indivizi puși pe capatuiala se dau mari patrioti. Oare România nu are oameni cinstiți care sa conducă tara? Sigur sunt oameni cinstiți numai ca ei nu au loc din cauza hoților și jigodiilor! Vom mai avea mult de suferit pana va fi cu adevărat bine.

  • Credeam că Terheș nu poate coborî mai jos, după ce a candidat ca ”țărănist” pe listele psd, dar m-am înșelat. Omul ăsta nu e decât o cloacă de mizerii.

  • Mari patrioți… toate scursurile altor partide…traseiști de nimic la un partid de rahat .AUR alianța ultimilor români.Succesuri😜😜

  • …hai să ne prefacem români,ca sa ne voteze proștii,pe urma le’aratam noi manele si tambal.
    dac’ai intreb pe fanariotii astia cine’a fost Tudor Vladimirescu sau Zelea Codreanu,nici n’au habar,și vor să fie români.Oricine’ar fi la guvernare,preturile vor creste,Schengenul va fi tot asa,iar dobitocii vor avea si mai mult acces.
    Partidul din opozitie va fi acelasi de la guvernarea actuală,acelasi film.

  • Jegosilor care ati scris bazaconii de PARTIDUL AUR..sunteti pusi de psd pnl si usr sa spuneti de rău.. baaaaaa cacatilor ce vreti sa spuneti de Coarna si Terhes pisamas pe rasa voastra

Adauga un comentariu