Actualitate

George Simion, de Ziua Familiei: „Referendumul pentru Familie din 2018 a fost sabotat de întreaga clasă politică”

Publicat: 15 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Simion de Ziua Familiei Referendumul pentru Familie din 2018 a fost sabotat de întreaga clasă politică
George Simion, de Ziua Familiei: „Referendumul pentru Familie din 2018 a fost sabotat de întreaga clasă politică”

Preşedintele AUR, George Simion, a transmis, miercuri seară, un mesaj cu ocazia Zilei Familiei, în care afirmă că referendumul dinn 2018 a fost sabotat de întreaga clasă politică. ”La mulţi ani familiei formate din mamă, tată şi copii, aşa cum a fost mereu şi aşa cum va fi pentru totdeauna”, a transmis liderul formaţiunii.

„Pe 15 mai sărbătorim Ziua Familiei! Ocazia perfectă să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiţionalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP şi Klaus Iohannis. Azi, când Ciucă, Ciolacu şi restul stau cu „valorile tradiţionale” în gură în scop electoral, nu uitaţi ce-au făcut în 2018, atunci când puteau să demonstreze, cu fapte, că iubesc familia şi valorile creştine: NIMIC”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, George Simion.

Liderul AUR: „ La mulţi ani familiei formate din mamă, tată şi copii”

Liderul AUR afirmă că majoritatea vocilor care au susţinut în 2018 familia, sunt pe listele de candidaţi ale formaţiunii.

„Fiţi alături de cei care au apărat şi apără normalitatea, nu de prefăcuţii care sunt în stare să comaseze familia şi globalismul. La mulţi ani familiei formate din mamă, tată şi copii, aşa cum a fost mereu şi aşa cum va fi pentru totdeauna”, a mai transmis George Simion.

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR

La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i transmită mamei un mesaj cu acestă ocazie fericită.

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat”, a scris Simion pe Facebook, miercuri seară, 24 aprilie.

Liderul AUR nu a rezistat mult și, la scurt timp după ce a postat pe rețeaua de socializare o fotografie cu soția pe patul de spital, i-a mai transmis acesteia ceva și la comentarii.

„Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!”.

Adauga un comentariu