Cancan

Georgiana Lupu a spus ce o să facă cu banii de la Survivor România! Fosta Faimoasă şi-a lăsat fanii fără cuvinte

Publicat: 10 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Georgiana Lupu a spus ce o să facă cu banii de la Survivor România Fosta Faimoasă şi-a lăsat fanii fără cuvinte
Georgiana Lupu a mărturisit că din banii pe care i-a câştigat la Survivor România 2021 o să facă mai multe pachetele pe care le va duce la centrul de plasament în care a crescut

După ce a fost eliminată din competiţia care se desfăşoară în Republica Dominicana, Georgiana Lupu a spus ce o să facă cu banii de la Survivor România.

Pentru că a primit cele mai puţine voturi de la telespectatori, Georgiana de la Survivor România 2021 a fost eliminată din competiţie.

Georgiana Lupu a spus ce o să facă cu banii de la Survivor România

Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor România 2021. După ce a plecat, fosta Faimoasa a făcut live pe TikTok, unde a dezvăluit ce o să facă cu banii pe care i-a câştigat în Republica Dominicana.

Fosta concurentă de la Survivor România, Georgiana Lupu, a avut parte de o viaţă demnă de un scenariu de film. Tânăra a povestit prin ce drame a trecut şi cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul vieţii sale.

Puţini sunt cei care ştiu că Georgiana a avut multe încercări în viaţa sa, aceasta crescând la un centru de plasament. S-a născut într-o închisoare, unde mama ei îşi ispăşea pedeapsa în urma unei infracţiuni comise şi a crescut într-un orfelinat din Bacău, iar pe tatăl ei nu l-a cunoscut niciodată, deşi îşi doreşte foarte mult acest lucru.

Cu toate aceste greutăţi, Georgiana este o luptătoare, lucru pe care l-a demonstrat şi în competiţia Survivor România 2021. Dramele greu de imaginat au făcută pe fosta concurenţa de la Survivor să devină o femeie puternică.

Chiar dacă a avut o copilărie foarte grea şi a fost supusă de nenumărate ori agresiunilor fizice, dar şi verbale în centrul în care a crescut, Georgiana nu uita de unde a plecat.

Recent, Georgiana Lupu a făcut un live pe TikTok, unde a mărturisit că din banii pe care i-a câştigat la Survivor România 2021 o să facă mai multe pachetele pe care le va duce la centrul de plasament în care a crescut.

„Nu pot să spun câţi bani am făcut la Survivor, dar o să fac mai multe pachetele şi o să merg la casa de copii unde am stat. Nu trebuie să uităm de unde am plecat”, a spus Georgiana pe TikTok.

Georgiana Lupu, atacată cu un cuţit

În centrul de plasament în care a crescut, Georgiana a avut parte de un comportament agresiv din partea copiilor care o tratau urât. Fosta concurenţa a rămas profund marcată de aceste întâmplări, dar în acelaşi timp au făcut-o mai puternică.

Georgiana Lupu a povestit la un moment dat cum a fost înjunghiată în picior de o colegă din orfelinat.

„O colegă mi-a înfipt un cuţit în picior, pentru că ne certam de la un televizor. Aveam 15 ani, făceam sport şi credeam că acest incident îmi va pune capăt carierei sportive”, a povestit Georgiana Lupu de la Survivor.

Totodată, Georgiana a recunoscut că are o problemă cu gestionarea furiei.

„Într-o zi au fost foarte multe bătăi la centru şi am avut o ieşire nervoasă. Eram atât de nervoasă încât am spart câteva geamuri şi am fugit. M-au căutat cu poliţia şi salvarea. Eram de necontrolat, acum m-am mai maturizat şi am învăţat să mă controlez. Eu am văzut foarte mult rău în jurul meu. Era normalitate pentru mine”.

Georgiana Lupu, eliminată de la Survivor

Georgiana Lupu le-a mulţumit Faimoşilor pentru şansa pe care i-au acordat-o, când a fost nevoită să plece din echipa Războinicilor.

„Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipă cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică şi plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici.

Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulţumesc fiindcă mi-au acordat o şansă. Mă doare că ştiu că aş mai fi rezistat.

Am învăţat la Survivor să supravieţuiesc, să înţeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte. Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiţie grea, în care face faţă doar cine lasa de la el, pentru că sTuntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei şi sper că unul dintre ei să câştige Survivor Romania’, a transmis concurenta înainte de a părăsi Survivor.

Adauga un comentariu