Local

Gest emoţionant, noapte trecută, făcut de studenţi în plin centrul Iaşului pentru victimele de la Piatra Neamţ – FOTO

Publicat: 15 nov. 2020
Zeci de persoane s-au strâns pentru a păstra un moment de reculegere

Studenţii din Iaşi au făcut, în miez de noapte, un gest emoţionant. Câţiva studenţi din Iaşi au fost prezenţi în fata Universităţii de Medicină din Iași pentru a aprinde câteva lumânări în semn de respect pentru victimele incendiului din Piatră Neamţ.

În cursul serii de sâmbătă, 14 noiembrie, 2020, la Secţia de Terapie Intensivă din Piatră Neamţ a izbucnit un incendiu. Secţia de Terapie Intensivă se afla în cadrul Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Zeci de studenţi s-au strâns aseară pentru a păstra un moment de reculegere

Zeci de studenţi s-au strâns aseară în fata Universităţii de Medicină Iași pentru a aprinde câteva lumânări şi a păstra un moment de reculegere pentru victimele incendiului din Piatră Neamţ. Vă aducem aminte faptul că în incendiu şi-au pierdut viaţa 10 persoane, alte 6 persoane aflându-se în stare gravă la Spitalul Mobil de la Leţcani, iar un medic se află într-un spital din afara ţării.

Conform medicului prof. dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecţioase, 3 dintre pacienţi prezintă o stare gravă a sănătăţii. Medicul erou care a suferit arsuri după ce a încercat să salveze mai multe vieţi a fost transferat, de la Iaşi a un spital din afara ţării.

Comentarii
Adauga un comentariu