Cancan ultimă oră

Gestul făcut de Vlăduța Lupău, în ziua în care Iair a împlinit 2 luni, a făcut-o pe Andreea Bănică să reacționeze: „Ce nebună”

Publicat: 10 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gestul făcut de Vlăduța Lupău în ziua în care Iair a împlinit 2 luni a făcut-o pe Andreea Bănică să reacționeze Ce nebună
Gestul făcut de Vlăduța Lupău, în ziua în care Iair a împlinit 2 luni, a făcut-o pe Andreea Bănică să reacționeze

De câteva luni, Vlăduța Lupău a devenit mama unui băiețel frumos și sănătos. Artista este foarte fericită cu Iair, copilul pe care l-a așteptat cu nerăbdare încă din prima clipă în care a aflat că este însărcinată.

Cu câteva zile în urmă, copilul Vlăduței a împlinit două luni, ocazie pe care cântăreața nu a ratat-o și ales să îl sărbătorească pe cel mic printr-o metodă mai mult decât inedită.

Andreea Bănică, reacție la fotografia postată de Vlăduța Lupău

Iair, băiețelul Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus a împlinit recent două luni. Pentru că interpreta este o mamă foarte devotată, care adoră să își petreacă timpul cu cel mic, aceasta nu a ratat ocazia și a postat pe contul său deInstagram o imagine mai mult decât inedită cu acesta.

În imaginea care a cucerit internetul, micuțul Iair stă liniștit și curios într-o franzelă. Cel mic poartă doar un scutec și este murdar pe burtică și pe picioare de cremă de ciocolată.Produsul tartinabil a fost pus de către artistă și pe blatul din bucătărie, pe care cel mic stă mai mult dezbrăcat. Vlăduța a scris cifra 2 pe masă, adică lunile de viață pe care le are micuțul. Imaginea a fost însoțită și de un scurt text.

„Azi am 2 luni! Iar mami tot îmi spune că nu-s suficient de dulce. Ce ziceți?”, a scris Vlăduța Lupău sub fotografia inedită.În scurt timp, postarea i-a impresionat peste măsură pe prietenii și pe familia artistei, care nu s-au sfiit să exprime în comentarii tot ceea ce simt.

Nici Adi Rus nu s-a putut abține când a văzut postarea

Nici Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău nu s-a putut abține și a avut o reacție când a vpăzut în ce ipostază l-a fotografiat soția sa pe fiul lor.

„Vai”, a scris Adi Rus.

„Noroc că nu ești acasă”, i-a răspuns amuzată cântăreața.

La fel de amuzată, dar și încântată în același timp de postare a fost și Andreea Bănică, care o apreciază foarte mult pe cântăreața pentru relația apropiată pe care o are cu bebelușul care a venit de curând pe lume.

„Am leșinat! Ce nebună ești! Te ador”, a scris vedeta în secțiunea de comentarii a postării de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Adauga un comentariu