Titlurile zilei

Gestul fără precedent al Mariei Georgiana! Ce vrea să facă modelul OnlyFans

Publicat: 11 oct. 2022
_____ Vizualizări 14 Comentarii
Gestul fără precedent al Mariei Georgiana Ce vrea să facă modelul OnlyFans
Maria Georgina, una dintre cele mai urmărite persoane de pe social media, a făcut un gest fără precedent care i-a uimit pe fani

Maria Georgiana, una dintre cele mai urmărite persoane de pe social media, a făcut un gest fără precedent care i-a uimit pe fani. Într-un videoclip postat pe platforma de socializare TikTok, tânăra de doar 23 de ani le-a spus fanilor că vrea să ofere o vacanță unei fete care nu a avut parte de o astfel de experiență

Modelul OnlyFans și-a impresionat urmăritorii de pe rețelele de socializare după ce a spus că vrea să trimită în vacanță o fată care nu a mai beneficiat niciodată de o asemenea oportunitate. Aceasta a cerut ajutorul fanilor pentru a alege împreună o locație pentru vacanța cadou.

Maria Georgiana
Maria Georgina, una dintre cele mai urmărite persoane de pe social media, a făcut un gest fără precedent care i-a uimit pe fani

Gestul fără precedent al Mariei Georgiana. Vacanță de lux, oferită unei urmăritoare

Maria Georgiana
Modelul de OnlyFans și-a impresionat urmăritorii de pe rețelele de socializare după ce a spus într-un tiktok că vrea să trimită o fană în vacanță

Maria Georgiana este o ieșeancă cunoscută în România prin intermediul rețelelor de socializare, dar și datorită activității de pe OnlyFans. Aceasta a postat pe rețeaua de socializare TikTok un videoclip în care a spus că dorește să ofere o vacanță uneia dintre urmăritoarele sale.

„Îmi doresc foarte mult să trimit o urmăritoare într-o vacanță. Una care nu a ieșit niciodată din România, care nu își permite acest lux”, menționează Maria Georgiana.

Tânăra nu se zgârcește atunci când vine vorba de fanii ei, iar vacanța pe care o oferă va fi în afara României, într-o locație propusă chiar de urmăritori.

Nu numai că își dorește să trimită o fană într-o vacanță, ba chiar este dispusă să o însoțească sau să o trimită alături de orice dorește ea. Semn că banii nu sunt o problemă pentru Maria Georgiana, locația pentru vacanță a fost lăsată la alegerea fanilor.

„Mi-ar plăcea foarte mult să-mi dați idei. Unde să o trimit, cu cine. Dacă să merg cu ea sau să meargă cu cine își dorește”, adaugă Maria Georgiana.

În comentarii, fanii acesteia au venit imediat cu sugestii, ba mai mult, și-au exprimat aprecierea și au felicitat-o pentru gestul frumos pe care dorește să îl facă.

„Mergeți împreună. Sau urmăritoarea împreună cu mama sa, momentele cu mama sunt importante și de neuitat! Frumos gest!”, o sfătuiește Simona Claudia.

O altă urmăritoare pe TikTok Gabriela Leila, îi transmite că ar trebui să stabilească de comun acord cu persoana aleasă locul unde să o trimită în vacanță.

„Foarte frumos! Felicitări! Eu zic să discuți cu persoana respectivă după ce e aleasă și să decideți împreună unde și dacă să mergeți împreună”, îi scrie Gabriela Leila.

Maria Georgiana
Maria Georgiana este o ieșeancă ce a devenit cunoscută în România datorită activității de pe OnlyFans

Maria Georgina, vedetă TV, pe Tiktok și Instagram

Maria Georgiana
Maria Georgiana nu se zgârcește atunci când vine vorba de fanii ei, iar vacanța pe care o oferă va fi în afara României, într-o locație propusă chiar de urmăritori

Tânăra ieșeancă a devenit cunoscută datorită conținutului de pe rețelele de socializare, dar și a activității de pe OnlyFans. Fiecare postare adună mii de vizualizări și aprecieri, iar fanii nu se opresc din a o admira.

Maria Georgiana este transparentă cu activitățile pe care le prestează, iar, deși unii o critică și îi lasă comentarii negative, acest aspect nu pare să o afecteze. Ieșeanca trăiește o viață de lux, iar banii pe care îi câștigă par a fi suficienți de numeroși, având grijă să ofere și celor care nu se pot bucura de aceleași lucruri.

Succesul tinerei pare a nu se opri, bucurându-se de apariții la TV, iar de curând a început chiar și să joace în seriale. Recent, aceasta l-a impresionat chiar și pe Mihai Bendeac. În timpul unui moment de stand-up pe scena emisiunii iUmor, aceasta a spus că veniturile ei lunare depășesc chiar și 40.000 de mii de lei, fapt care i-a atras imediat atenția lui Mihai Bendeac.

De asemenea, tânăra este prezentă și în serialele românești, „Ea e destinul meu” și „Pup-o, mă!

Cu asemenea venituri, tânăra își permite să facă acest gest fără precedent și să își trimită fanii în vacanțe.

Comentarii
Adauga un comentariu