Actualitate

Getuța, sora lui Culiță Sterp, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Publicat: 11 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Getuța sora lui Culiță Sterp este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă
Getuța Sterp a fost dată de gol de fratele ei că este însărcinată

Getuța, sora mai mică a lui Culiță Sterp, este însărcinată, aceasta fiind dată de gol de fratele ei care i-a filmat burtica de gravidă. Vestea a fost dată inițial de mama acestora, însă abia acum au apărut primele imagini care confirmă sarcina. Astfel, din câte se pare Getuța Sterp ar urma să aducă pe lume un copil undeva prin octombrie.

Getuța Sterp a fost surprinsă de curând cu burtica de gravidă la vedere. Ți aceasta după ce, în urmă cu ceva timp, mama Geta avea să dea, în mod indirect, cea mai mare veste: fiica cea mică o face bunică. Femeia i-a dat vestea lui Ovidiu Neveu, cel care spune că Getuța va ocupa mereu un loc special în sufletul lui, iar el, la rândul său, a spus totul public.

Getuța, sora lui Culiță Sterp, este însărcinată

Și dacă până acum nimic nu era oficial pe acest subiect, deoarece niciun membru al familiei nu făcuse vreo declarație, iată că misterul s-a risipit. După ce Getuța a fost dată de gol de mama ei, acum și Culiță Sterp a pus pe toată lumea pe jar. Aflat în mașină cu sora sa mai mică, manelistul și-a făcut timp și pentru fanii din online și astfel le-a răspuns câtorva curiozități.

Însă, unul dintre internauți, a pus, probabil, întrebarea greșită, dacă Ileana este însărcinată, ea mai având puțin până să nască, și astfel a stârnit amuzamentul celor doi frați. Moment în care a venit și răspunsul, pe măsura întrebării.

„Nu-i gravidă, a înghițit o minge de fotbal… Mă întreabă cineva dacă e gravidă Ileana”, a spus Culiță Sterp care a arătat-o lumii din online și pe Getuța.

 

@culita_sterp_official Răspunde lui @MIRCEAIONEL ♬ sunet original – Culiţa Sterp

Iar în acele momente, oricât a încercat ea să-și acopere burta cu geanta, fanii au observat că cele spuse de Ovidiu Neveu, cum că este însărcinată, se adeveresc, căci deja totul este vizibil.

„Se vede clar că este însărcinată”, äSă fie sănătoasă”, „Geta pare să aibă burtică de graviduță”, „Și Geta este însărcinată”, „Să aibă sarcină ușoară”, ”Geta chiar are burtică de gravidă”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Câte luni are sarcina Getuței Sterp

De menționat este și faptul că pentru prima dată s-a vorbit de sarcina Getuței la mijlocul lunii lui martie, atunci când Ovidiu Neveu a făcut totul public. De atunci, însă, nimeni nu a mai spus nimic pe acest subiect, doar mama Geta s-a arătat dornică de a avea cât mai mulți nepoți, specificând că în viitor dorința i se va îndeplini.

„Am mai vorbit cu mama Geta, mi-a scris. Mi-a dat o veste proastă pentru mine, dar bună pentru familia ei, că Getuța e însărcinată în două luni. Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu. De acum fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez în continuare. Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața”, spunea la acea vreme Ovidiu Neveu.

Adauga un comentariu