Local

Gheorghe Flutur, despre spaima trasă la Iași: “Avionul se apropie de pistă, dar nu aterizează şi se ridică din nou“

Publicat: 09 oct. 2019
836 Vizite 1 Comentariu

Gheorghe Flutur s-a aflat printre pasagerii avionului care a avut probleme la aterizarea pe aeroportul din Iaşi. Acesta a povestit ce s-a întâmplat. „Am văzut că avionul se apropie de pistă, nu aterizează şi se ridică din nou. Se vedeau pe pistă multe maşini de pompieri. Stewardesa ne-a spus că facem un ocol pentru că e o maşină pe pistă, în cinci minute vom ateriza. Această informaţie a fost bine venită, pentru că nu a creat panică între noi. În câteva minute noi am revenit la sol. Când am deschis telefonul mi-am dat seama că cei de la sol erau mai agitaţi. Fiica mea mi-a trimis un mesaj.

Piloţii trebuie apreciaţi, de asemenea am văzut mobilizarea de la aeroportul de la Iaşi. Bine că nu s-a întâmplat nimic „, a spus Gheorghe Flutur. Aseară, la aeroportul din Iași a fost panică după ce un senzor de la aeronava care venea de la Munchen a indicat că sunt probleme la roata din față a trenului de aterizare. Avionul a aterizat în siguranță la a doua încercare și niciun pasager nu a fost rănit.loading...

Comentarii
  • Foarte frumos. Uite, de asta nu merg niciodata cu avionul. Ma *** pe el… Stai ca mortul pe locul tau, nu stii ce se intampla, esti mintit (!) , practic devii martor la posibila ta moarte precum te uiti la emisiunea Loto: iese sau nu iese? Ma *** pe carutele voastre zburatoare, cu toate statisticile voastre, care valoreaza ZERO atata timp cat esti mintit, mentenantele se fac cum se fac ( cozi carpite cu bucati de tabla, etc ). Plus inregimentarea aia cu nu stiu cate ore inainte. Vite, vite la jug. SI NU MAI TRECETI CU CARUTELE ALEA DEASUPRA ORASULUI ! Dati fiori oamenilor.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit