Cancan ultimă oră

Gheorghe Turda este trecut de 70 de ani, dar vârsta nu-l împiedică să fie mare cuceritor. Artistul i-a făcut propuneri indecente Marcelei Fota

Publicat: 21 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gheorghe Turda este trecut de 70 de ani dar vârsta nu-l împiedică să fie mare cuceritor. Artistul i-a făcut propuneri indecente Marcelei Fota
GheorgheTurda este trecut de 70 de ani, dar vârsta nu-l împiedică să fie mare cuceritor. Artistul i-a făcut propuneri indecente Marcelei Fota

Gheorghe Turda este trecut de 70 de ani, dar vârsta nu-l împiedică să fie în un mare cuceritor. Artistului îi plac femeile frumoase, iar de această dată, se pare că i-a picat cu tronc chiar o colegă de breaslă.

Femeia care l-a pus pe jar este chiar Marcela Fota, artista care se iubește cu un bărbat mult mai tănăr decât ea. Vedeta de 45 de ani pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe și așa l-a făcut și pe Gheorghe Turda să nu își mai poată lua ochii de la ea.

Marcela Fota i-a căzut cu tronc lui Gheorghe Turda

În cadrul unei emisiuni TV în are era invitată si Marcela Fota, Gheorghe Turda, a făcut un moment în care artista era implicată direct și a vorbit despre cele mai frumoase plăceri în materie de buze. Curios din fire, el i-a întrebat pe cei prezenți pe platoul de filmare cum preferă să le fie partenerul de viață, pentru un sărut memorabil.

„Care sunt cele mai frumoase plăceri? Să pupați o gură cu buze subțiri sau cu buze groase?”, era întrebarea lui Gheorghe Turda.

Întrebarea sa era nu era pentru toți invitații din emisiune, ci era cu trimitere la Marcela Fota, căci buzele cântăreței de muzică populară ar vrea Turda să le sărute cu patos.

„Eu o să vă dau răspunsul (la întrebarea pusă, n. red.). Eu i-aș pupa în… nu încă o dată pentru că n-am avut acolo plăcerea, să îi pup buzele Marcelei, că are buze groase… Vreau să te iert că mi-ai plesnit fața cu părul tău. La o emisiune, la o filmare, nu am să uit toată viața. Când și-a întors fața și-n stânga, și-n dreapta, mi-a plesnit toată fața, m-a durut fața o săptămână”, a mai spus Gheorghe Turda.

După ce a adresat întrebarea, Gheorghe Turda a simțit nevoia să răspundă si el, iar după o  asemenea destăinuire, care a luat pe toată lumea prin surprindere, Gheorghe Turda a găsit și un motiv plauzibil pentru dorința sa. Artistul spune că doar așa ar putea să-i ierte Marcelei un episod ce a avut loc între ei în urma cu ceva timp.

Marcela Fota a schițat doar un zâmbet subtil

Marcela fFota a fost uimită după ce a auzit declarațiile artistului și nu a reușit imediat să își găsească cuvintele, motiv pentru care a schițat doar un zâmbet.

Ulterior, i-a dat și ea replica lui Gheorghe Turda, fără a pune însă accent pe destăinuirile siropoase făcute de maestrul muzicii de folclor.

„Maestre, înțeleg că acesta a fost motivul pentru care, când m-ați văzut, primul lucru m-ați întrebat dacă m-am tuns”, a spus Marcela Fota.

Adauga un comentariu