Sport

Gică Hagi, gata să revină în antrenorat! Echipa pe care o va prelua „Regele”

Publicat: 08 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gică Hagi gata să revină în antrenorat Echipa pe care o va prelua Regele
Gică Hagi, încântat de premisele fuziunii dintre echipa de la Ovidiu și Farul Constanța și ar vrea să înceapă o nouă experiență pe banca tehnică.

Orașul Constanța este foarte aproape să aibă din nou o echipă importantă în Liga 1, după iminenta fuziune dintre Viitorul și Farul. Odată ce ambițiosul proiect va fi dus la bun sfârșit, Gică Hagi ar urma să fie antrenorul grupării de la malul mării.
„Regele” s-a retras de pe banca tehnică a Viitorului la începutul sezonului 2020/2021, cu dorința de a prelua o echipă din străinătate, cu obiective și ambiții mărețe. Obiectivul i se poate îndeplini, însă mai aproape de casă decât și-ar fi putut imagina. Gică Hagi este încântat de premisele fuziunii dintre echipa de la Ovidiu și Farul Constanța și ar vrea să înceapă o nouă experiență pe banca tehnică. Naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Timișoara, FCSB și Viitorul sunt echipele pe care le-a pregătit Gică Hagi de-a lungul carierei.

Gică Hagi, antrenor la Farul Constanța, după fuziunea cu Viitorul?

Noua formație, care prelua numele Farul Constanța, va beneficia de investiții majore din parte autorităților locale, lucru foarte important pentru Gică Hagi, în încercarea sa de a duce clubul în fruntea fotbalului românesc. Potrivit as.ro, patronul Viitorului va coborî din nou în iarbă, pe banca Farului.
Invitat la emsiunea Fotbal Club în urmă cu o săptămână, președintele Viitorului, Gică Popescu, a explicat care este stadiul negocierilor.

„Vorbesc cu Gică Hagi de un an de zile de fuziune, e bine când se unesc două forțe. Nu ne-am concentrat asupra acestui subiect, așteptam finalul campionatului ca cele două părți să se așeze la masă, să vadă ce oferă fiecare și să vedem ce ne place și ce nu. Entitatea comună va juca la Ovidiu, dar CNI vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Fuziunea se poate întâmpla și din acest sezon, noi ne vom păstra structura managerială și echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare. Iar Marica va face parte din noua echipă managerială. Locul din liga 2 este problema lui Ciprian. Dar nu batem nimic în cuie, nici numele de Farul. E o discuție juridică deloc simplă, sunt avocați de care se ocupă”, a precizat Gică Popescu.

Adauga un comentariu